Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) 

Se slovenskou verzi se vubec nemuze srovnavat... Jakub Prachar dobry, Libor Boucek jalovy a bohuzel Dejdar, ktery se snazi za kazdou cenu na sebe strhnout pozornost, mi celou podivanou pokazil... Chce to tam lidi nevtirave, vtipne, inteligentni. Pokud toto neni dodrzeno, pak je vse ostatni, i kdyby sebelepsi, nekoukatelne.

plakát

Freelance (2015) 

126 minut nudy a cekani, kdy se konecne dej rozbehne. Cekani bylo marne. Naprosto zbytecne predimenzovana stopaz, kdyby byl film o pul hodinky kratsi, mozna bych to videla pozitivneji.

plakát

Junction 48 (2016) 

Film je dobry, ale hlavne jsem chtela vyzvednout naprosto paradni soundtrack. Nejsem fanda rapu a takovych tech vychodnich melodii a rytmu, ale hudba z tohoto filmu se mi texty i melodii vryly pod kuzi. Po Into the wild pro me film s nejlepsi hudbou.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Během prvních minut filmu na mě padla taková depresivní a úzkostná atmosféra, která na mě naposledy padla při Hanekeho Bílé stuze. V průběhu filmu se úzkost mírně vytrácí, naplno ale potom padne znovu na konci filmu, kdy Olga Hepnarová dokoná svůj záměr a blíží se její konec. Kamera je naprosto vynikající. Děj filmu nehodnotí, nestaví se ani na jednu stranu, nesoudí, nezastává se. Každopádně zcela určitě jeden z nejlepších českých filmů posledních let.