Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Poslední recenze (133)

plakát

Marcela (2006) 

Po velmi dlouhé době , mě tento dokument ( který sem tedy viděl teprve včera ) donutil vrátit se na CSFD  a věnovat "komentář" k tomuto dokumentu. Proč zrovna komentář a né Recenzi ?  Jelikož recenzovat život prostě nelze. Dokument sem si pustil až poté co se moje rodinka odebrala spát a tak sem se mohl ponořit naplno do této životní tragedie. Můžeme si říkat ,že Marcela byla liknavá ke svému osudu nic méně kolik lidí tady a obecně by zvládlo neustále se opakujicí se pády a kruté rány osudu, já zase sebe a to jsem možná slaboch bych toto nezvládl. Celý dokument je ponurý, bez vyhlídky na jakékoliv zlepšení v půlce , kdy paní Marcelu zasáhne smrt dcery se zdá celý život ztracený. Popřál bych snad jen hlavní hrdince ,ať na sklonku života prožije i něco krásného a paní Třeštíková vám snad jen to, že jste N1 co se týče časosběrů .

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Tomuhle seriálu, by se mohlo dát maximálně 95% procento dolů za to jak rychle jsem zhltal všech pět dílu. O Černobyl jsem se zajímal i předtím, ale toto byl "majstrštych" od první do poslední minuty. Ať už jde o první minuty , kdy vás okamžitě série vtáhne, k druhému dílu ,kdy vás nápíná, po třetí kdy vás zdeptá, až po uplný konec. Nemohu něž-li doporučit všemi deseti a děj zbytečné vyprávět, ten vetšina lidí zná.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Jeden z těch filmů , kdy mi není líto pověnovat 400 korun a vyrazit na něj přímo do kina. Abych začal z úvodu, loď krásná nápad jet osídlit planetu je set sakra dobrý , ale akdyž myslím to ALE tak opravdu "ALE". Problém tohoto snímku byl především ten , že lidi kteří šli na ALIENA ale opravdu na ALIENA vlastně pořádně Aliena neviděli. Tedy ano ve 2 10 minutových pasážích, jinak to byla nějaká směs robotů zmatené posádky ,která stihla brilantně rychle umřít. To nejhorší je , že neumřeli na onu bájnou ještěrku, ale na jaký si druh hybridu , což mě zklamalo nejvíc snad bych čekal, že film , který navazuje na nejslavnější Ságu o vesmírných potvorách z ní neudělá jen jakého si strašáka , který vlastně pokaždé umře po zásahu brokovnicí a vlastně celý film se bude točit jen kolem robota , kterému očividně windows spadl do nouzového režimu. Další co film sráží jsou výkony herců , kterým umírají manželky a manželé jak na běžícím pásu a ono hle po 5 minutách s doutníkem v hubě skrz bouřku prolétají Bagrem jakoby se nechumelilo. Přece jen v 1 čce ,když někdo zemřel lidi z toho byli mimo ve stresu zato tady se to točilo pouze kolem ,že někdo zemře a za chvilinku už vdova , či vdovec běhají s brokovnicí po lodi a stávají se z nich předátoři no1. Co bych ale ocenil a to je i důvod proč hodnotím 3* je ten , že filmaři naprosto krásně zpracovali onen svět, přece jen Zéland je úžasné místo , které jakoby nebylo ani z naší planety a tak musím vyseknout volbu lokace a nejen to ale i celkově přistání na planetě dokázalo diváka vtáhnout. Za druhé co bylo opravdu perfektní byl samotný Alien když už se teda objevil za mě rozhodně nejhezčí ze všech předchozích dílů vypadal v tomto dílu opravdu nádherně , jen škoda ,že byl tak lehce porazitelný. A konečně poslední věc moc se mi líbilo zpracovaní lodi, u kterého autoři brali v potaz předchozí díly a tak ve finále loď skutečně vypadala , že by se mohla někde pohybovat x let před prvním dílem. Nic méně neporažený kult je stejně sága prvních třech dílu a myslím si ,že po dnešním filmovém zážitku už to tak i zůstane.

Poslední hodnocení (666)

Rimini (2022)

13.12.2023

Jurský park 3 (2001)

13.12.2023

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál)

13.12.2023

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál)

13.12.2023

Ztracené město Z (2016)

13.12.2023

The Last of Us (2023) (seriál)

13.12.2023

V pasti: Barcelona (2023)

13.12.2023

V pasti (2018)

13.12.2023

Tlapková patrola ve filmu (2021)

13.12.2023

Reklama