Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (62)

plakát

Czech Made Man (2011) 

Naprostý nesmysl. Seděla jsem v kině a jen čekala, kdy už to konečně skončí. Nevím jak vás, ale mě opravdu nebaví poslouchat za každým druhým slovem "vole". Tu jednu hvězdičku dávám snad za střih, ten se povedl.

plakát

Gnomeo & Julie (2011) 

Když jsem slyšela, že se připravuje animák na motivy Romea a Julie, připadalo mi to jako zajímavý nápad. Film je slušným průměrem, ale čekala jsem víc. Prostě je to tak trochu nudné.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Jednoznačně nejlepší film z celé série, navíc nejlépe ze všech následuje předlohu. 3D provedení nebylo špatné, ale podle mě skoro zbytečné.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Rozbřesk rozhodně předčil všechna očekávání, která nebyla moc vysoká. Kristen a její herecký výkon se sice nezlepšil. Co se ale naprosto určitě zlepšilo je režie. Dočkali jsme se toho, co tu až dosud nebylo - děsivých a opravdu uvěřitelných scén.

plakát

William a Kate (2011) (TV film) 

Nemůžu si pomoct, tenhle film se mi prostě nelíbil. A to je, co říct vzhledem k tomu, že zbožňuju Anglii a celou královskou rodinu. Je to hodina a půl naprosto o ničem. Pěkný příběh Williama a Kate je převyprávěný tak nudně, jak to jen jde... víc než dvě hvězdy si rozhodně nevysloužil.

plakát

4teens (2011) (seriál) 

Nic, co by tu ještě nebylo, ale mě to baví. Je to vtipné, zajímavé a dá se na to dívat.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Film samozřejmě nikdy nebude tak dobrý jako kniha a řekla bych, že právě u Harryho to zatím platilo dvojnásob, ale tenhle díl se knize hodně přiblížil a ačkoliv bych nečekala, že to řeknu, pro mě jsou Relikvie smrti snad nejlepším filmem z celé série. Po naprosto příšerném pátém dílů a odbyté šestce jsem od David Yatese nic moc nečekala, takže jsem příjemně překvapená.

plakát

Ležáky 42 (2010) odpad!

Upřímně nechápu, jak může tomuto filmu někdo dát čtyři hvězdičky. Pro mě byla ta hodina a půl v kině naprostým utrpením. Herecké výkony byly tak slabé, až to vypadalo jakoby někde na ulici posbírali pár náhodných lidí a právě z nich vytvořili obsazení. Celé je to hrozně neautentické. Kdybych nevěděla, že se to podobně opravdu dělo, tohle provedení by mě nepřesvědčilo. Vyprávění pana Brzobohatého nebylo špatné, ale film zachránit nedokázalo.

plakát

Tupíři (2010) 

Já se bavila. Dlouho jsem u žádného filmu neměla takové záchvaty smíchu jako u téhle parodie. Musíte znát Stmívání, samozřejmě, ale pokud ho znáte, tak je snad nemožné, abyste se nezasmáli.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Vynikající film. Dokonalé herecké výkony, úžasný a na tak drastický film dokonce i vtipný scénář. Až na poněkud zdlouvahou cestu pouští, kterou mohli trochu zkrátit, nemám co bych vytkla :)

Ovládací panel