Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (62)

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Upřímně nevím, proč má tento film tak vysoké hodnocení. Za mně dost bída. Asi nejhorší je Bill Pullman v roli prezidenta, který za celý film nezměnil výraz a kdybych neslyšela zvuk, tak nevím, jestli mu umírá žena nebo si zrovna kupuje rohlíky.

plakát

Tupíři (2010) 

Já se bavila. Dlouho jsem u žádného filmu neměla takové záchvaty smíchu jako u téhle parodie. Musíte znát Stmívání, samozřejmě, ale pokud ho znáte, tak je snad nemožné, abyste se nezasmáli.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Nemám moc ráda české filmy, protože většina z nich za moc nestojí. Proto mě Ženy v pokušení více než příjemně překvapily. Je to milé, je to vtipné. Většinu filmu jsem se smála, místy se mi chtělo brečet. Výborné herecké výkony, zpracování i všechno ostatní si zaslouží plných pět.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Přátelé jsou pro mě tím snad nejlepším seriálem vůbec. Nikdo, kdo viděl aspoň jediný díl, si je nemůže nezamilovat. Naprosto dokonalé herecké výkony. Jen minimum scén, u které bych se nesmála.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Glee mě naprosto překvapilo. Když jsem ho začala sledovat, nečekala jsem nic moc zvláštního, ale spletla jsem se. Glee může občas půsovit trochu moc naivně nebo kýčovitě, ale ve výsledku na tom nesejde. Spousta skvělých herců, dokonalých písniček a zajímavých témat k úvaze. Pět * :) Edit 4/2/2014: Od čtvrté řady stojí za nic...

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Rozbřesk rozhodně předčil všechna očekávání, která nebyla moc vysoká. Kristen a její herecký výkon se sice nezlepšil. Co se ale naprosto určitě zlepšilo je režie. Dočkali jsme se toho, co tu až dosud nebylo - děsivých a opravdu uvěřitelných scén.

plakát

Ježek (2009) 

Krásný příběh, jehož filmové zpracování ale není ani zdaleka tak dobré jako jeho knižní předloha. Naprostá většina kouzla té knihy filmu naprosto chyběla. Jinak rozhodně doporučuji shlédnout ve francouzštině s titulky, mnohem lepší než dabing.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Jednoznačně nejlepší film z celé série, navíc nejlépe ze všech následuje předlohu. 3D provedení nebylo špatné, ale podle mě skoro zbytečné.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Naprostý nesmysl. Seděla jsem v kině a jen čekala, kdy už to konečně skončí. Nevím jak vás, ale mě opravdu nebaví poslouchat za každým druhým slovem "vole". Tu jednu hvězdičku dávám snad za střih, ten se povedl.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

UP je naprosto nádherný, kouzelný animák. Rozhodně to ale není jeden z těch, který by zaujal především děti. I když je tu spousta scén, které by dětičky milovala, celý film podle mě zapůsobí hlavně na dospělejší publikum. Nepamatuju si, že by se mi někdy u jiného animáku chtělo brečet...

Ovládací panel