Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Michael Shanks

Tohohle herce znám hlavně díky Hvězdné bráně,kde mě jak jako herec tak jako postava totálně uchvátil,vždycky jsem ho měla nejradši :)) Jeho kvality jsem poznala také z filmu Rozpolcení,kde bylo vidět,že skvěle zahraje i záporáka! :)

Michael J. Fox

Skvělý výkon v trilogii Návrat do budoucnosti-není třeba cokoliv dodávat :)

James McAvoy

Na první pohled nenápadný,na ten druhý je to muž plný talentu! Moc se mi líbil ve filmech Wanted a X-men první třída.

John Cusack

Podle mě jeden z nejkvalitnějších herců dnešní doby-výborný výkon podal ve filmu Pokoj 1408 a moc se mi také líbil ve filmech Identita a 2012.Obvzvlášť mu sedí role spisovatelů.

Jim Carrey

Jim je šílenec a snad nejtvárnější obličej,co jsem kdy viděla :D Jeho humor mi sedí a všechny komedie s ním se mi líbily-perfektní herec!

Richard Dean Anderson

Tento herec by se klidně mohl označit za fenomén-nejdřív veleúspěšný seriál McGyver,kde hrál ústřední postavu a poté Hvězdná brána,kde účinkoval jako svérázný plukovník O´Neill.Velmi sympatický herec s velkými kvalitami.

Leonardo DiCaprio

Leo-typický krasavec,kterého všichni zbožňovali díky Titanicu-role venkovského kluka s kreslířským talentem mu výborně sedla.Herec je to také velmi kvalitní-Doporučuji filmy jako Muž se železnou maskou (skvělá dvojrole),Prokletý ostrov,Počátek.

Keanu Reeves

Neo z Matrixu! Perfektní herec s osobitým způsobem projevu.Další skvělé filmy: Dům u jezera,Constantine,Nebezpečná rychlost.