Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (64)

plakát

Interstellar (2014) 

Film měl veliký potenciál. Snad kdyby se z toho vytvořil kvalitnější seriál proč ne. Ač bylo spousta zajímavých nápadů v ději, tak to hlavně na začátku a v první polovině filmu kazily různé situace. Buď se jednalo o zrychlení příběhu, kdy se za každou cenu snažili vtěsnat do příběhu mnoho věcí, které by šly přejít např. vzpomínkami z minulosti nebo tam byly těžko uvěřitelné momenty. To mě nesmírně vyrušovalo od jinak zajímavého díla. Díky tomu neustálému vyrušování z děje jsem nakonec i vcelku zklamaná z výsledku. Proto nemohu dát více jak tři hvězdy.

plakát

Lilly Schönauer - Láska má křídla (2006) (epizoda) odpad!

Jejku... odpad jsem tedy dlouho nedala, ale tento film je tak tuctový, že jsem si to říkala snad každých pět minut filmu.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Moc příjemný film. Těšila jsem se na něj a nezklamal. Vybrali úžasného herce.

plakát

Divergence (2014) 

Me se to libilo.Bylo v tom vse co ma film mít-napeti,akce,vtip,laska-i kdyz se ji chvili venovali az moc naplno.To jedine mi tam vadilo.Najednou svet okolo neexistoval a nebyli povinnostu a oni na sebe meli nejak moc casu.Druhy dil urcite rada uvidim.Autor pribehu ma slusnou fantazii

plakát

Cizí oběd (2013) 

Pribeh se slibne rozjizdel.Velice prijemny,mily film.Jen me zklamal zaver...mohlo toho byt ve filmu vice...

plakát

Zelená poušť (2012) 

Tak tento dokument mě dostal, pohltil, rozbrečel, oslovil,...co více k tomu dodat. Je na youtube a díky tomu se ho snažím šířit i přes FB. Je potřeba nezavírat oči ale vidět co se děje kolem nás. Týká se nás to více než si myslíme... Kopie ze zajímavostí: "Film vznikal s veľmi obmedzenými finančnými prostriedkami, s použitím amatérskej videotechniky a bez predchádzajúcich skúseností s natáčaním. „Film Zelená púšť vznikal bez sponzorskej podpory a profesionálneho štábu. Hnacou silou projektu bolo predovšetkým nadšenie pre ochranu prírody a zvierat. Z tohto dôvodu film nie je určený pre komerčné využitie. Rád by som preto zdôraznil, že film je voľne šíriteľný a čím viacej ľudí ho uvidí, tým väčší zmysel bude mať," objasnil Michal Gálik"

plakát

Baader Meinhof Komplex (2008) 

Možná, že jde o dobrý film, ale můj šálek kávy to rozhodně není. Šla jsem do Bio Centrál Na slepo - to znamená, že jdete do kina a nevíte na co a platí se až při odchodu. Šel tam tento film a po půl hodince jsem šla pryč. Politická temáta nejsou pro mě.

plakát

Volný pád (2013) 

Báaa jsem se tematu, nemeckeho jazyka i otevreneho konce...Nakonec me film mile prekvapil. Tema bylo dobre uchopeno. Nic nechutneho mi na tom neprislo,spis jsem se u toho dobre bavila, nemcina mi neprisla tak tvrda, vubec me na poslech neobtezovala a otevreny konec? Ten dopadl nakonec lepe nez jsem cekala...Takze za me 4 hvezdy za vazne dobre udelanej film..