Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (618)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Silné 3*, protože poslední třetina filmu je epická a strhující podívaná, která vtáhne a divák si film vysloveně užívá. Ale poslední třetina nemůže zachránit celý film, který je v prvních dvou třetinách nudný, strašně nevýrazný a jediným plusem je robot K-2SO. Škoda.

plakát

Upgrade (2015) (pořad) odpad!

Tak toto opravdu ne.

plakát

Vetřelec (1979) 

Možná moje nízké hodnocení zavinila únava, možná otravní lidé v kině (neustálé vyrušování, smích a bavení) a nebo přehnané očekávání, ale z filmu jsem zklamaný. První polovinu jsem skoro prospal a nudil se a druhá polovina, která je o poznání lepší, už to nezachránila. Pravděpodobně se v budoucnu podívám znova a moje hodnocení možná bude vyšší, ale v nejbližší době to v plánu nemám.

plakát

Insidious 2 (2013) 

První díl byl o třídu lepší (rozhodně byl více koukatelný a občas napínavý), tady to byla spíše komedie, než nějaké napětí a spád. Což asi nebyl záměr tvůrců. Na horory moc nejsem a díky tomuto se to rozhodně nezmění.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Neskutečná atmosférická bomba, která mi padla přímo do aktuální nálady. Strašně dlouho jsem neviděl něco s tak hutnou atmosférou, která by se dala krájet. Nechybí mi zde nic, nejde nic vytknout a nacházím jen slova chvály.

plakát

Vinaři (2014) (seriál) odpad!

Hodnotím zde první a třetí díl. Na to, že je to vedeno jako komediální seriál, jsem se ani jednou nezasmál. Dobrovolně se na další díly nepodívám.

plakát

TGM: Talkshow Geni a Míši (2014) (pořad) odpad!

Nehodnotím, protože jsem pouze viděl výstup s bývalým prezidentem Klausem a díky tomu neuvidím pravděpodobně ani další díly. Vůbec me to nezaujalo, ani jednou jsem se nezasmál a zase jsem si po celou dobu říkal, proč se o to pokouší znova po Mr. GS. Pokud bych někdy viděl další díly, přidám hodnocení, teď by to mělo hodně blízko odpadu i díky naprosto divným výstupům režiséra. //EDIT: Přidávám hodnocení, protože jsem zhlédl několik dalších scén (nic jiného v televizi nebylo) z různých dílů. Stále to je nevtipné až trapné.

plakát

Need for Speed (2014) odpad!

Měl to být odpočinkový film, při kterém člověk vypne mozek a baví se. Já se bohužel nebavil ani minutu. Je to přehlídka tupých výrazů, tupých dialogů, nelogičností a naprosté předvídatelnosti. Film postrádá jakékoliv napětí, spád a aspoň něco rozumného nebo sympatického. Jediný klad jsou pěkná auta, ale těmi se film zachránit nedá, jinak je všechno špatně.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Mno nevím tedy. Trailerová kampaň byla výborná, ale z výsledku jsem lehce zklamán. Líbí se mi přesun z nostalgické vlny na lehce špionážní, jenže v akčních scénách to občas pokulhává. Největším záporem celého filmu je příliš zběsilý střih, který kazí dojem z akčních scén. Ty se poté stávají nepřehlednými a matoucími. Je to pro mě stejné, jako u druhého Thora. Občas prostě není poznat kdo s kým a proti komu. Doufám, že s tímto trendem Marvel u svých filmů skončí. Jinak ve výsledku je to taková jednohubka, která neurazí. Příště klidně méně akce (nebo alespoň ne tak zběsilý střih) a ještě více odklon ke špionážnímu thrilleru s přidáním trochy krve.

plakát

Ledové království (2013) 

Ach jo. Čekal jsem druhý Tangled, ale toto je značně horší. Příběh nemá často vůbec žádný smysl, obsahuje spoustu nelogičností, je značně předvídatelný (u Tangled to nevadilo) a upřímně, někdy ty písně příliš otravovaly. Naštěstí jsem se občas zasmál povedeným vtipům, jinak bych hodnotil hůře. Je to škoda, snad to příště dopadne mnohem lépe.