Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (271)

plakát

Muž proti muži (1967) 

Jeden z těch lepších neoleonovských westernů- herce obsazení, hudba,atmosféra...od dobrého začátku až do takové půlky filmu je ta parádní podívaná, ale pak to postupně klesá a ten závěr je vysloveně odfláknutý...buď už režisérovi došly nápady nebo ho to prostě přestalo bavit...trochu škoda!

plakát

Dr. No (1962) 

Dnes už jde o klasickou bondovku a detektivku 60 let. Film však svým pojetím a stylem odkazuje na tvorbu 40 a 50 let. A právě to z něj dělá něco výjimečného i v tomto žánru. Atmosféru filmu navíc umocňuje i nádherné prostředí Jamajky, ve kterém se odehrává celý děj příběhu a zbytečně se nikam neodbíhá jako v dalších pokračováních. Prostě první ovoce chutná vždy nejvíce a to platí i pro tento film. Navíc nezapomenutelné herecké obsazení - Connery,Andress, víc netřeba dodávat, jen koukat a vychutnávat...

plakát

Zlatá réva (1977) 

Zajímavý a poměrně málo známý film má své umělecké a herecké kvality. Ruku na srdce, zase taková naivní agitka to není, jak je tvrzeno v oficiálním textu autora, tak to prostě v životě chodilo a chodí. Řada dnešních děl má tak slabou úroveň, že se stydím, že je vůbec někdo,někde odvysílá. Škoda toho otevřeného závěru, ale jinak si to ty tři hvězdičky zaslouží.

plakát

Inspektor Taggart (1983) (seriál) 

Poctivá detektivka, poctivý detektiv, žádný super hrdina, nezapomenutelný a dovolím si říci nenahraditelný Mark McManus. Výborné scénáře, skvělá atmosféra...odvedená poctivá práce...dnes už se tohle netočí a točit nebude. Proto je třeba si vychutnávat tuto kvalitu.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Námět zajímavý, ale zpracování podivné, herecké výkony nepřesvědčivé a přerostlý Mádl, to fakt ne! Další promarněná šance a vyhozené peníze českých daňových poplatníků!

plakát

Konfident (2011) 

Boj s komunistickou érou je pro naše filmaře těžký oříšek a tak vznikají takové slátaniny, kterým může uvěřit jen hodně otrlý filmový divák. Obsazení Mádla do hlavní role byl velký přešlap. Mádl není pořádný herec! Doba Snowboarďáků, Rafťáků a podobných konin je prostě pryč! A Vetchý s Budařem?Že se nechají obsadit do takových rolí? Vzbuzují dojem, že jsou na tom finančně asi hodně zle a navíc ty role odehrají, jako by šlo o nějakou televizní pohádku! Ach jo, točit tyhle filmy je zbytečné a hloupé, taková díla patří rovnou do koše!

plakát

Pitbull: Nové pořádky (2016) 

Z mého pohledu jasný film roku! Je to pořádná jízda a slabší pasažéři by neměli ani nasedat! Vega je velký talent a příslib i do budoucna, pokud udrží laťku, kterou si sám dal hodně vysoko! No uvidíme. Navíc na tomhle filmu, ale i mnoha dalších je vidět, jak obrovská propast je mezi českou a polskou kinematografií. Česká zoufale ztrácí, jako by nám docházel dech a chyběly témata, přitom rozjezd v novém tisíciletí nebyl vůbec špatný, ale dnes je situaci úplně jiná...snad se začne blýskat na lepší časy...Poláci každopádně jedou!

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Erotické fantazie Honzy Hřebejka, která nám chtěl všem sdělit...nic víc, nic míň!

plakát

Horko (1984) odpad!

Tenhle kasovní trhák patří mezi nejhorší filmy, co jsem kdy viděl! Totální blábol!!! Boisset musí být asi hodně velký psychouš, že se vrhl do něčeho takového! Tragédie!

plakát

Zakázané uvolnění (2014) 

Hřebejk upadá a upadá, nechápu, kdo mu může na ty jeho filmové pokusy ještě dávat peníze?! Líbánky se mu celkem povedly, ale tahle nuda, co mě uspala, ta fakt ne!!! Lituji i těch herců, že kvůli peněz hrají v něčem tak otřesném! Myslím, že by se naše filmová branže měla nad sebou zamyslet!

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)