Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (60)

plakát

Barevný závoj (2006) 

Taková Cestománie, díl o Číně, s Nortonem v hlavní roli. Neurazí, ale ani nepřekvapí...

plakát

Biutiful (2010) 

Bardem byl vynikající, ale jinak se mnou ten film nic moc neudělal, kromě toho, že jsem na konci pocítila intenzivní touhu hodit si mašli.

plakát

Bláznovství (2008) 

Na první pohled trochu fádní, ale stojí za to zkouknout. Tenhle film má několik skvělejch momentů a skvělou muziku. A Bena Kingsleyho. Který je taktéž skvělý. Tu Zlatou malinu moc nechápu, mě bavil moc.

plakát

Bludičky (2010) (TV film) 

Příjemně překvapilo.

plakát

Celnice: Návrat ztraceného pokladu (2013) (TV film) 

Neočekávejte nudný sociologicko-politický výklad vztahů Česka a Slovenska po dvaceti letech, ale naprosto neobjektivní, místy až trochu fantasmagorickou senzační koláž. Tohle není rádoby objektivní dokument "mapující vývoj společnosti", je to avantgardní humor Petra Marka, koncert pro několik zámněrně, několik náhodně vybraných protagonistů a lidskou blbost. Vřele doporučuji, film je volně dostupný na webu České televize.

plakát

Cesta z města (2000) 

Je to holt vorlovina, s tim se musí počítat, ale ten podzim, pánové, ten mi úplně způsobil husí kůži. Moc příjemnej film.

plakát

Černá labuť (2010) 

Dokonalost. To je předmět hlavní zápletky i moje hodnocení tohoto filmu.

plakát

Červená stužka kolem mého domu (2008) 

Působivý portrét dámy, která žije devět let s rakovinou kostní dřeně a sedm let s AIDS, kterým se nakazila při transplantacích. Je až neuvěřitelné, jak se nenechá zlomit ani potom, co jí okolí i její rodina začne odrazovat od šíření osvěty o HIV/AIDS, nemluvě o tom, jak její psychická síla evidentně brání i postupu nemoci.

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Spíš než dokument bych to viděla jako konceptuální umění - bulvární film o bulvárním novináři. Na tom není nic špatného. Ovšem s čím tento film pracuje opravdu špatně, je očekávání diváků. Název a promo nasvědčovaly tomu, že půjde o nějakou komplexní studii českého bulvárního zákulisí, ale to to, bohužel, není. Člověk se u toho pobaveně zasměje, pohoršeně si odplivne, ale pak film najednou skončí a vlastně se tam nic moc objevného neodhalilo.

plakát

Detektiv myšák (1981) (seriál) 

těžká nostalgie. na svoje omalovánky s dangermousem dnes vzpomínám se slzou v oku.