Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (458)

plakát

Jeff (1969) 

"Jeffa už asi neuvidíme." Proč? Protože Jeff zmizel a to i se všema prachama. Nemůžu si pomoct ale na to, že mi nikdy francouzská kriminálka nijak mnoho neříkala...tak tenhle snímek je tedy výborný. Jedná se o podstatně jednoduchý avšak zajímavě zpracovaný příběh...má k dobru také pádnou hudbu a dosti stresující atmosféru, která jakoby nutila spěchat. Myslím že pravé kriminální dobrodružství, které vždy končí hodně zle jsem poznal ještě jako malej kluk právě díky Jeffovi. Mohli by to zase někdy uvést.

plakát

Invaze (2002) (TV film) 

Těžce nahlouplé divadélko s Brucem Campbellem v čele. Musím říct že se jedná opravdu o tzv. "film k trávení" protože ležet u něj po dobrém obědě je maximum co se u něj může stát nebo co ve vás vyvolá.Taškařice natočená seschlym stylem, kterej je proloženej haldou televizních nešvarů a koncem k smíchu.Ale zase pravda že se tomu jeden aspon zasměje.

plakát

9 hráčů se smrtí (2005) 

Devět krajně nesympatických lidí ve filmu, který jako kdyby notně kopíroval KOSTKU.Kromě docela pěkné finální scény to ale nemá skoro žádné plus.Těch vypocenejch 40% je až dost.

plakát

Saint-Cyr (2000) 

Jedná se o snímek myslím velice zajímavý.První půlka je vynikající ale pak se to dost zasekne a uvázne na mrtvém bodě,kdy se řeší nepříliš podstatné věci asi půl hodiny...ale jinak velmi estetické a zvláštní dílo u kterého je vadou na kráse zpracování jeho druhé poloviny a její tempo.

plakát

Dva na cestě (1967) 

Road movie s příjemným humorem.Rozhodně zajímavé zpracování retrospektiv díky kterému má film příhodný spád....a výborný prvek je ta pekelně protivná holčička:-)

plakát

Prvotní strach (1996) 

Tohle je prostě...nó...takový moc príma! Drama které vás vždy když se to už nezdá, dovede něčím překvapit.Právě díky tomu a nelehkému doznění celého příběhu je tento snímek(alespoň pro mě) velmi nosným.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Hloupý a směšný film,opravdu že jo! Nebejt scén z Indie tak by to byla katastrofa...

plakát

Creepshow (1982) 

První soubor děsivých, nebo spíše děsivě absurdních povídek je o ždibec lepší než druhé pokračování.Každý příběh má rozhodně něco do sebe a o žádném se nedá říci že by byl slabý.Ovšem u mne osobně vyhrála druhá povídka, one man show OSAMĚLÁ SMRT JORDYHO VERRILLA...ve které exceluje sám Stephen King.To byly časy.

plakát

Medená veža (1970) 

Je to o něčem trochu jiném než jsem si myslel, přesto mě film rozhodně nezklamal.Úplně jsem z něj cítil čerstvý vysokohorský vzduch.A v tom zasazen příběh o velkém přátelství...i slzu jsem u konce zatlačil.

plakát

Na krásné vyhlídce (1993) (TV film) 

Líbilo se mi to hodně....pět nedám jenom protože si to už uplně přesně do detailů nepamatuju.To by chtělo vidět znova.