Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (49)

plakát

Určitě, možná (2008) 

Dobrý nápad nudně zpracovaný, díky Bohu s pěknými slečnami v hlavních rolích.

plakát

Kopačky (2008) 

Russell Brand rulez!

plakát

Město duchů (2008) 

Za Gervaise a britské dialogy 4*, film spíš tak za 3*.

plakát

Hostel II (2007) 

Děti hrající fotbal s hlavou, byli skutečným zlatým hřebem celého filmu. Proto tak vysoké hodnocení.

plakát

Teachers. (2006) (seriál) 

Hodně nudný sitcom, doporučuji britské Teachers

plakát

Look Around You (2002) (seriál) 

Zajímavý nápad a provedení. První série velmi zdařile paroduje vědecko-populární naučné pořady ze 70. let. Osmi-minutovými epizodami provází velmi zdařile Nigel Lambert. Parodie samozřejmě zahrnuje i oldschool grafiku, hudbu, zvuky... Druhou sérií provází skvělí herci jako Peter Serafinowicz či Olivia Colman a je možné vidět třeba i Kevina Eldona. Jednotlivé epizody nahlížejí do budoucnosti, např. jak bude vypadat hudba v roce 2000. Rozhodně se jedná o Jeden z nejoriginálnějších pořadů za poslední roky.

plakát

Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (2001) (seriál) 

Jednodušší, mainstreamový britský sitcom o bandě kamarádů, kteří se scházejí v hospůdce nad pivkem, rozebírají vztahy, sex a prožívají své problémy. Něco jako jednodušší Coupling. Z celkového pohledu to není tak špatné a po první sérii nemáte nic proti tomu shlédnout i tu druhou, otevřít si třeba onen "Lager" a prostě se pobavit. Takže dávám 3 a 1/2 spíše 4 *.

plakát

Peter Serafinowicz Show, The (2007) (seriál) 

Solidní sketch show s Peterem Serafinowiczem, kteý je směšný už jenom svým "solidním" výrazem obličeje a charakteristickým hlasem ala "Do you want me to come, Fran?". Některé nápady jsou docela dobré, např parodie na známého milionáře "Heads or Tails". Uvidíme po pár epizodách...