Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (173)

plakát

Wicked City (2015) (seriál) 

Píplmetry dávají, píplmetry berou... Seriál byl po třech epizodách zrušen, ale k vidění je celkem osm epizod. Škoda no... Ed Westwick a Erika Christensen byli obstojný páreček sociopatů!

plakát

Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014) 

Skupina dlouhovlasých blbečků (jakože vikingů) potká blbečka s klackem (jakože mnicha, co se tím klackem ohání jak Donatello) a skupinu ještě větších blbečků (jakože jsou to fakt ještě větší blbečci) a já jen doufám, že to nebude mít víc dílů (jakože sága).

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Já to měla radši oldskůlový - když někam chci, tak se tam prostě prostřílím - ta moderní mládež všechno zkazí, spratci votravný! The Expendables? Now they're The DELETABLES!

plakát

Hledání (2014) (seriál) 

Looking for MORE! BTW, hodnotím po první sezóně. Piloty nehodnotím, nejsme v Top Gunu :-P.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

eHobit aneb Digi sem a zase zpátky... Věčná škoda dráčka Šmáčka, co se nedočkal ani konce úvodních titulků, za to ten ošuntělej ťulprc Legolas tam smrděl až do konce. Tak alespoň velké díky za Freemana! Co teď? Nuže... Na Mordor, přátelé, na Mordor! Poslední nese sváču a prsten! ___ Si teď tak říkám... Co tři... Čtyři dám! Že jo? :-)

plakát

Interstellar (2014) 

To jsem měla rozluštit binární kód z rozšlapaného popcornu v kině, nebo, co já vím, tytytytátá? Bylo to dobrý, zajímavý a ani se to tak netáhlo... Ale to si jako (po prvním e-mailu, kde mu někdo napsal: Vím, jaks to myslel s tím Inception!) Nolan řekl: "Já vám dám, vy hajzlové!", vytáhl svoje staré učebnice fyziky a oprané tričko E=mc2 a natočil tohle?

plakát

John Wick (2014) 

Jedna, dvě, John Wick jde, John Wick si jde pro Tebe... Do pejsků se nekope, no...

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

A kdy jste naposledy viděli dítě koukat se na hranou pohádku, aha? Pohádky vysílané na Boží hod jsou beztak určené dospělým, aby si v klidu mohli dojíst od štědrovečerní večeře zbylé řízky a linecké, co jim s sebou po sváteční kachýnce zabalila maminka. Pohádka, no, žádná rokit sajns...

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Já říkám: Nemusí pršet... Kape, kape... i mezi českými seriály. Kámen!