Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (101)

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Kdyby byly dialogy svižnější, atmosféra temnější a příběh (v rámci možností fikčního světa) uvěřitelnější, tak bych seriálu klidně odpustil, že Světlonoš není cynický blonďák a Mazekeen má celý obličej. Ale takhle...

plakát

Správní chlapi (2016) 

Škoda nevyužitého potenciálu. Kdyby Black zjednodušil tu zápletku v pozadí, v popředí ještě více šlápl na plyn a celé to o něco zkrátil, mohla to být hodně dobrá komedie. Po návštěvě kina jsem si pustil trailer (já vím, měl jsem to udělat obráceně) a tam mi došlo, že ten film asi měl šokovat i slovníkem, nahotou a násilím. Ale koho to ve věku HBO ještě šokuje? :D

plakát

Marťan (2015) 

Ridley si na stará kolena střihl svoji první komedii a já nevím, co si o tom myslet. Ztroskotat na Marsu je v jeho podání převeliká legrace, hlavní hrdina je psychicky stále naprosto ok (osmdesátkovému discu navzdory) a zbytek posádky je také taková ideální parta Rychlých šípů. Zlaté Sunshine! Možná by mi ten odlehčený tón tak nevadil, kdyby se tam neustále neozývaly hudební motivy z Vetřelce... 3,5*

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Srovnání s Vikingy se nabízí a u mě TLK vede. Především neobsahuje tolik nelogičností a historických nepřesností, jako jeho slavnější kolega z History Chanel.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Představuji si tento rozhovor na DC. "Hej, Marvelové v Avengers rozmlátili New York na hadry a bylo to cool." "Tak ho rozmlátíme víc!" "Ale New York už nemá víc mrakodrapů na rozmlácení." "Nevadí, vytvoříme Metropolis se spoustou mrakodrapů a VŠECHNY JE ROZMLÁTÍME!' "Ok". Úvod na Kryptonu byl skvělý, prostředek byl zajímavý, konec byl ubíjející. Škoda.

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

"Pěkné, ale co ten happyend?", řekl si David Fincher a natočil Gone Girl.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Ze začátku mě to bavilo, ale těch historických nepřesností a nelogických zvratů začalo být časem příliš. The Last Kingdom lepší.

plakát

Všechny moje děti (2013) 

Téma je výborné, postava faráře Kuffy i některých romů by zasloužili i větší prostor. Ale pokud nehodnotím téma, ale zpracování, tak prostě nemohu dát víc než tři hvězdy.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Bavil jsem se, občas se i smál, obsazení bylo výborné, ale film měl skončit odchodem policistů. Ta přeslazená stokrát viděná limonáda na konci to prostě zabila.

plakát

Turínský kůň (2011) 

Moje první setkání s Bélou Tarrem, ve skutečnosti jsem vůbec netušil, do čeho jdu. Při odchodu s kina jsem si říkal fajn, ale mohlo to být kratší. Ale jak jsem o filmu začal přemýšlet, tak mi došlo, že vlastně nemohlo... P. S. Film měl 19, slovy devatenáct střihů, předěly kapitol nepočítaje.