Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Vyvrženci pekla (2005) 

Obstojně natočený odporný film o odporných lidem a zrůdnostech,něco takového natočit snad nemůže ani člověk.

plakát

Dny zrady I. (1973) 

Hraný dá se říct historický dokument skvěle natočený.Více nemůžu hodnotit ,jelikož jsem vlastenec a tato historická epopej nervy mě dere.Není to žádné překrucování  ani agitace koministů,jen podlost , zrada těch jenž jsou stále mezi námi, a kdyby se to vrátilo šli by se SudeTákama a s těma od kterých od zrození nevzešlo nic dobrého než válka a zrada.Dle komentářů zde ,jsme tam kde jsme byli. Pro mě výborně natočený film založený na skutečné historii,jenž nelze vyvrátit,jen potvrdit.Je mě líto těch jednostraně zabedněných iddividují,trochu historie by jim neuškodila.

plakát

Anna (2019) 

Další film ve stylu Nikita , musím říct že se mě to líbilo, parádní oddechovka s příjemným koncem.Jen ten pohyb v čase , pár měsíců sem tam roky,trochu mě to štvalo.Jinak fajn filmeček.Babajaga v ženské podobě.

plakát

Machete zabíjí (2013) 

No nevím nevím co tím básník chtěl říct ,proč natočit takový film.To není ani béčkový spíše někde hóóódně na konci abecedy.Chudák Mel Gibson co ho k tomu vedlo že se k tomu zaprodal a ne jen on.Vidět a umřít.

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Jedna hvězda za faráře Lišku , nic víc.

plakát

Monstrum (2008) odpad!

Stačí jedno slovo "otřes"!

plakát

Anna (1987) 

Velmi zajímavý chytlavý film s dobrým hereckým výkonem .Ale musím se přidat k ostatním , že znás udělali neschopný stvůry , bylo velmi nevkusné vůči našemu národu .

plakát

Malý velký hokejista (1982) 

Klasický dětský film ,které se točili kdysy .Dnes bohužel natočit takový film pro děti a mládež nedokážou.Prostě bez násilí to nejde a to je podle mého názoru škoda.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Jak vycvičit draka , jak.Podívaná to byla pěkná, strašně se mě to líbilo , no ale reakce dětí kolem pěti roků v kině místy trochu děsila a lekala.Starší to hltali. Po prvních deseti minutách už si dokážete představit o čem to asi bude dál.Ale v tomto případě to vůbec nevadilo.Při pohledu na draka řečeno BEZZUBKA najdete podobu Stiche z pohádky Lilo a Stich.Jediné co mě trochu vyděsilo a to né jen mě ,i ty menší ,bylo že přišel Škyťák o nohu. Jinak super.Člověk se nenudí.