Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (226)

plakát

Titanic (1997) 

Po 25 letech jsem na tom byl konečně v kině, tenkrát v roce 97, kdy mi bylo 7 let, jsem Titanicem žil jako kluk. Stavěl si ho z lega, z papíru... psal si deníky a knížky, kreslil si ho... pak přišlo období odmlky a včerejším dnem, kdy jsem si na něj zašel do kina ve 3d, se mi formou nostalgie s lehkou depresí (jak svět a čas utíká) vše vybavilo... pro mě je Titanic snímkem inspirativním... dal mi lásku k umění a chuť kreslit, tvořit... ukázal mi jednu z nejúžasnějších dvojic Hollywoodu a i to, že nic není nemožné.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Pro tyhle filmy.. se staví kina. Až kin nebude...

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Společně s Cobra Kai pro mě Sexuální Výchova patří mezi mé nejoblíbenější zábavné a pohodové seriály za posledních 10 let minimálně!

plakát

Cobra Kai - Série 4 (2021) (série) 

Terry Silver tam vyjebal se všema i s námi! No absolutně se těšíme na další sérii! PECKÓÓŠ!

plakát

The Mandalorian - Season 2 (2020) (série) 

Tak kdo z vás obrečel konec druhé řady? :D Rofl aneb když vidíte, že nejnovější 3 filmy jsou fakt sračka na vlastní oči a vše musí zachraňovat MANDO!

plakát

Vzestup Osmanské říše (2020) (seriál) 

Parádní dokument z pohledu druhé strany. Charismatický sultán. A co víc. Nemusíte tu mít pocit, že koukáte na "nezaujatý" prozápadní dokument verbující Vás proti Turkovi.

plakát

Ledové ostří (1992) 

Na krasobruslení obecně nijak nekoukám, ale tohle je moje nostalgická srdcovka. Tématicky Topka.

plakát

Poslední samuraj (2003) 

Film, který s odstupem času zraje jako "saké". Už je tomu hodně let, kdy tento skvost spatřil světlo světa. Avšak s každým dalším rokem, kdy čekáte, že se natočí obdobný historický velkofilm... vám pomalu víc a víc dochází, že nenatočí.