Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (226)

plakát

Titanic (1997) 

Po 25 letech jsem na tom byl konečně v kině, tenkrát v roce 97, kdy mi bylo 7 let, jsem Titanicem žil jako kluk. Stavěl si ho z lega, z papíru... psal si deníky a knížky, kreslil si ho... pak přišlo období odmlky a včerejším dnem, kdy jsem si na něj zašel do kina ve 3d, se mi formou nostalgie s lehkou depresí (jak svět a čas utíká) vše vybavilo... pro mě je Titanic snímkem inspirativním... dal mi lásku k umění a chuť kreslit, tvořit... ukázal mi jednu z nejúžasnějších dvojic Hollywoodu a i to, že nic není nemožné.

plakát

Rod Draka - Osvítíme cestu (2022) (epizoda) 

Kolísá to kolísá, už jsme u 5tého dílu, a stále se tam nic neděje... vlastně je to monolog před smrtí krále, která doufám konečně "něco" odstartuje.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Exkrement opírající se o prázdnotu, kterou má většina tohoto národa v palici. Jestli toto trhalo v kinech rekordy, pak to o nás něco vypovídá.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Je to škoda. Zasloužíme si důstojný historický velkofilm... Vojevůdce, který nebyl nikdy poražen... Pro mě film začal bohužel teprve až finální scénou... Nejslabším článkem snímku je scénář... Výprava žoldáků po lese, kdy postupně odpadávají... Nabízí se spojení s Vikingy (Banderas), či Králem Artušem... jenže tady se úplně nevcítíte do postav... je toho tak nějak moc a vlastně se nic pořádně ani nestihlo vysvětlit a ten děj utíká a utíká... z lesa do jeskyně, z jeskyně do lesa... semtam na hrad... Film má pár dobrých momentů, ale jak jsem napsal... jediná epická scéna, trvá pár vteřin a je tou poslední.

plakát

Rod Draka - Potomci draka (2022) (epizoda) 

Kdo z nás dokoukal první díl Game of Thrones na jeden zátah? Tohle je něco podobného... Narozdíl od  "Prstenů Moci", tady kvalita stoupá jako Spartacusův pták.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Lehce kvalitnější pohádková Řachanda... bez Tolkienovi / Jacksonovi atmosféry... ne že by Jackson byl strop, ale tohle zatím nepředvedlo nic nového. Nejvíce mě ani tak nezklamali nebledé tváře... ty naopak jsou to nejzajímavější a nejzábavnější... a to je asi o to nejsmutnější... Tak či tak... chybí tomu kvalitní hudební doprovod, takže atmosféra nemůže být kdovíjaká... I pitomá úvodní znělka je u Game of Thrones lepší a nápaditě propracovaná. Čekal jsem jednoduše víc... ačkoli... vlastně asi ani ne.

Ovládací panel
2 body