Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (513)

plakát

Absurdistán (2006) 

Tento film bych zařadil do šuplíku se štítkem vtipný-ale-musíš-na-to-mít-náladu. Já ji asi měl, a situace, nad kterými by někdo jenom kroutil hlavou, mi přisly opravdu vtipné. Proto jsem také tomuzo snímku (na to co to jinak bylo za blbost-i když vtipná) udělil docela vysoké hodnocení.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Pekně propracovaný smyslplný špionážní film na téma "ztracená paměť". Pěkný náběh Bourneho trilogie.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Nemůži si pomoct, ale černošské komedie mě prostě baví více, než někdy obzvláště vypečený sucharský humor snobských bělochů. A to že v americe na rasu dávají (i když neofiko) docela důraz. Vtipné scény, supr hlášky. Sice konečné vyvrcholení bylo hodně moc urychlené ale jako celek to bylo pěkný. Určitě stávíte tak pěkný, vtipný večer.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

Tak některý scény mě zde úplně podkoply kolena a smíc mě svíral nejmíň pár minut. Jednička měla sice o něco lepší příběh, ale i tak se mi to dosti líbilo .)

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Naprosto nudné, nic neříkající, postavy totálně do tohoto typu seriálu nepasující, sry ale hlavní postava v "akčním" thrilleru nemůže být asi-metrický týpek (asi metr v každém rozměru). Jediné, co je tam trochu zajímavé, a díky čemuž si zasluhuje tu jednu hvězdičku je zatimní celková mysterka, o které jsme se teda zatim dozvěděli velký koulový. Zatím nevidím budoucnost tohoto seriálu, ale kdo ví, když nám zručili firefly, tak je asi možné všechno.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Jako teda nic moc. Čekal jsem od toho daleko víc. Celá pohádka měla sice pěkný efekty, ale jinak dějově nic moc...

plakát

Alien Armageddon (2011) odpad!

Bože...má to být audiovizuální způsob jak diváky zabavit/zahltit pocity atd. Zábava - nulová. Pocit? jen jediný. A to je totálně ubohé a příšerné zpracování, efekty jak přidané 10ti letým děckem které to bralo frame po framu ve photoshopu a celé audio stojí také za starou belu. Navíc ukrutně ubohý příběh na desettisíckrát omývaný motiv. Neříkám že toje špatně, ale kdyby si tendle film nevybral alespoň to nejhorší ze všech.

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Mno tak na tendle díl jsem se docela těšil, páč jednička byla fakt hustá. Možná že jsem měl velká očekávání, tak se mi to tolik nelíbilo. Songy chipmunků tedy znovu moc pěkný ale příběh hodně předvídatelný. Ale uznávám, že pro děcka je to pořád žraso.

plakát

American Idol (2002) (pořad) 

Todle nelze s naší chabou verzí vůbec srovnávat. Sám seriál je proveden na úrovni, mají tam opravdu špičkové lidi, kteří vědí co říkají atd. U nás to neumí ani pořádně nazvučit a tak to zní jak můj otec ve sprše... (stěží přežitelné :D)

plakát

Americký chopper (2003) (pořad) 

Motorky mě nijak nikdy nebavily a ani tento seriál nahlížející do pozadí kšeftování s nimi můj názor nijak nezmění. Musí se nechat, pár věcí tam bylo opravdu zajímavých, jinak ale u mě nemá šanci na lepší hodnocení