Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

I Think We're Alone Now (2018) 

To bylo o tom že apokalypsu přežijou normální i cvoci, jde o to, najít toho správného...

plakát

Dear Eleanor (2016) 

Velmi pěkný a kromě začátku jinak pozitivní film pro lidi, kteří jsou unavení filmovými drasťáky.

plakát

Až tam nezbyl žádný (2015) (seriál) 

Britsky kvalitní, i když podle mě to bylo moc poplatné dnešní generaci s tou brutalitou, sexem a krví. Protože problém je, že už jsem znala předlohu a pár věcí bylo trochu pozměněných, nebo v knížce to tak nebylo vyjádřené, například Brentová a Blore. Ale můj názor. Divák neznalý předlohy si to vážně užije. Silné tři hvězdičky. P.S. Souhlasím s komentářem NewScream, takhle to bylo ve stejnojmenném filmu od Reného Claira. To taky doporučuji: http://www.csfd.cz/film/100921-and-then-there-were-none/prehled/

plakát

Tisíc a jedna noc (2000) (TV film) 

Náhodou skvěle povedená pohádka o síle, kterou mají dobré příběhy. Malým dětem bych to nepouštěla, není to Disney, ale jiné věkové kategorie si to užijí.

plakát

Divočina v každém z nás (2014) 

Moc pěkný film. Nádherná kamera, pomaleji plynoucí ale dost zajímavý příběh, který není zrovna předvídatelný, a sympatičtí herci. A délka filmu je tak akorát, na můj vkus jsou dnešní filmy hodně dlouhé. Jestli hledáte film bez agresivního násilí a zbytečné brutality, je to film pro vás.

plakát

Volání srdce (2014) (seriál) 

Je to dobrý seriál, a protipol ke přehnaně brutálním seriálům, kterých je také dost. Hlavní dvojice je moc fajn. Rozhodně to skouknu víc než jednou a těším se na další řadu. Troufnu si to doporučit:-)

plakát

When Calls the Heart (2013) (TV film) 

Líbilo se mi to, samozřejmě nějaké výtky jsou na místě, ale to má vlastně každý film. Nikdo a nic není dokonalé. Musím hlavně vyzvednout Daniela Sharmana, který tam má konečně dospělou roli. Kdyby někoho udivil konec, tak vězte, že je to hlavně pilotní film, na který navazuje seriál When calls the heart.

plakát

Endeavour - Pilotní díl (2012) (epizoda) 

Je těžké vidět padat své hrdiny...moje myšlenka po skouknutí téhle skvělé detektivky. Tak se vrhnu i na minisérii. Velice dobré.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Lidi, já se u toho bavila. Mnohem, mnohem snesitelnější než Twilight. Všechny základní propriety Červené karkulky zdařile zachovány, červený plášt, vlk, babička na samotě a "Babičko, proč máš tak velké oči..."

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Shlédnut jeden díl The Rocky Horror Glee Show, pět hvězdiček za pohodovou poctu hororu, který jsem taky neviděla:-)