Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) odpad!

Naprosto nejhorší zlovůle pana Slavíka a Zahrádky! Nevim jak Vy, ale u mě absolutní mozkokrach. Jediné co jsem si z Obchoďáku odnesl, byla prazvláštní rozladěnost pro zbytek večera :( Každopádně facepalm kapitána Picarda!!!

plakát

Komisař Rex (1994) (seriál) 

Sorry Rexi, ale jak se objevíš na scéně tak přepínám kanál...:( Ta hvězda je za práci s čoklem, jinak hroznej facepalm kapitána Picarda!!!

plakát

Útěk z MS-1 (2012) 

Zvláštní agent Snow je opravdu zlej pes! Přesně ví co dělá, s ničím se moc nemaže, rozdává "cool" hlášky na všechny strany a za všech okolností a taky si dost povídá pro sebe. Přesně jak praví distributor, jen mistr náhody Snow může dostat prezidentovu dcérku ven z Ms one! Dávám tři hvězdy za zmlácení humanitární pracovnice! :)

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Rozhodně jsem nečekal a ani nepředpokládal pokračování Stargate jak ji dobře známe z původní SG série. A to bylo dobře, jelikož se opravdu nejedná o novou O'Neil group. Hlášky už tu nelítaj jedna za druhou a věřím, že být mi opět 14 let, tak z toho asi opravdu moc odvařenej nebudu a dvě, možná tříhvězda by byla jediným možným ohodnocením. Ale mě už 14 dlouho není a představa složení původního týmu a navázání na SG-1 mi příjde spíše úsměvná :)) a mám takový pocit, že ani cílová skupina tohoto spin-offu nemá být parta pubescentů z dnešních řad televizních diváku, ale z těch, kteří již z SG-1 "vyrostli". Samozřejmě můžeme dlouho diskutovat o vytěženosti potencionálu, který plavba na antické lodi Destiny nabízí, ale do toho bych se nerad pouštěl. Rozhodně palec nahoru pro Roberta Carlyle a atmosféru kterou na Destiny společně s Ferreirou vytváří. Jsem rád že něco takového vzniklo...:)

Ovládací panel
12 bodů