Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jediné co mi na filmu podstatně vadilo, byl Harrison Ford, stará teta Leia a jejich scény typu "jo jo, to byly tenkrát časy". Jinak mě ale velmi pozitivně překvapilo v jakém stylu je ztvárněná hlavní postava Rey/Daisy Ridley. Všechny ty narážky a parodie na situace typu "damsel in distress" mě fakt bavily.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Dost podprůměrné sci-fi. Normálně bych si u filmu nestěžoval, že se v něm pořádně nic neděje, ale u snímku, který se tváří jako epické sci-fi, to trochu na škodu je. Herci vám dlouhou chvíli svými výkony také nezkrátí, a když není ani popcorn, je to prostě dost nuda. V posledních 10 minutách jsem měl pocit, že se to tvůrci snažili honem honem nějak zakončit a výsledek nakonec ani neohromil.

plakát

Nejdelší jízda (2015) 

Film nepřichází s ničím novým ani zajímavým. Všechno co se v něm odehrává jsme už viděli tisíckrát někde jinde. Opět je to natočeno podle té kýčovité šablonky zamilovat se, rozvést se a pak se zase dát dohromady - tentokrát v kovbojském provedení. Navíc je to celé strašně natažené na něco přes dvě hodiny, i když by k odvyprávění toho příběhu stačila jedna.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Nechutně zvrhlé sci-fi, které asi nebylo pro diváka, který na lidi nenahlíží jako na monstra a kreatury. Nebo možná jen dost dobře neumím soucítit s hrdinou, kterého ve snech pronásledují jeho zombie děti. Především jsem však byl po celou dobu naprosto v šoku a nechápal jsem, co se vlastně děje, kdo chce koho zabít a proč, ale film se hnal dál, a patrně nebylo potřeba se nad tím příliš zamýšlet. Nakonec se mi tento snímek z hlavy vytratil asi stejně rychle, jako se přiřítil, a v závěru mi tak není moc jasné, o co se celou dobu vlastně snažil.

plakát

Pořád jsem to já (2014) 

Silné drama to sice je, ale vzhledem k tomu, jak je to celé předvídatelné už z anotace, se to až příliš vleče. Film divákovi sdělí všechny hlavní myšlenky v první půl hodině a zbytek už ničím neohromí.

plakát

Slunce nad Leithem (2013) 

Tak jsme si hezky zazpívali ten sladkej popík, akorát jsme se bohužel nedočkali zápletky. Film se ale ve svém přihlouplém nádechu nesl dál a člověk si uvědomil, že cílové publikum jsou opět mladí náctiletí, kteří si zřejmě potrpí na své filmové prince a princezny.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Tento film mě bohužel i přes své úsilí pobavit zanechává chladným. Colin Firth sice do špiónského obleku padne skvěle, ale onen mladý hlavní hrdina, který se měl v očích mé generace stát borcem, si mé sympatie nezískal. Většina vtipných scén, které se film na diváka snaží chrlit, mi zkrátka vůbec "nesedla". Jinak doporučuji přečíst komentář uživatele Matty - nelze s ním než souhlasit.

plakát

NON-STOP (2014) 

Myslím, že až na přehnané finále se tahle akce v letadle povedla.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Síla vzdoru, nebo spíše síla vydržet sledovat tu ufňukanou holku, která není spokojená se svým boyfriendem a jejíž obličej ne a ne zmizet ze záběru kamery, až do konce...

plakát

Čarovný les (2014) 

Slibné herecké obsazení zde funguje jen jako nálepka, která se snaží zakrýt celkově dost slabý film. Až do konce jsem vydržel jen se zaťatýmy zuby. Navíc vzhledem k tomu, že to má být muzikál, opakovat ke každé písničce stále tu stejnou melodii by mi přišlo trochu trapné.