Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (22)

plakát

Zlobivá devítka (2023) 

Danny Glover si střihnul roli Santy Clause. Škoda, že se v celém filmu objeví na 4 minuty. Film ničím nepřekvapí. Má hezký vizuál, ale to je asi tak vše.

plakát

Piglady (2023) odpad!

Nejstrašidelnější na tomto filmu je způsob jak tahle céčková záležitost byla natočena. Ztráta času.

plakát

Přítelkyně smrti - Přírodní rovnováha (2022) (epizoda) 

Spoilert alert. Sorry jako, ale ona tam chcípá na lůžku, nemůže se hnout a pak doleze přes půl nemocnice k nápojovému automatu bez povšimnutí, protože nikdo asi krom ní a jedný báby tam není ... Kroutím hlavou ještě teď.

plakát

Why? (2021) 

Po zhlédnutí jsem si musel položit otázku Why?  Proč jsem se na to koukal a proč má někdo tendenci točit tuctový neoriginální filmy pořád dokola.

plakát

Desáté království (2000) (seriál) 

Moje macecha přišla za mnou v přestrojení celkem dvakrát. Jednou s korzetem, co mě měl rozdrtit, jednou s otráveným hřebenem a jednou s těmi nejkrásnějšími jablky, které jsem kdy viděla.... No má to svoje mouchy, ale stejně jsem se bavil.

plakát

Gang Related (2014) (seriál) 

Nic neobvyklého na seriálovém nebi. Některé scény mě vytáčely, například elitní jednotka vtrhne do bytu podezřelého asi v 10 lidech, všichni jdou předem a druhou stranu domu nezajistí. Kvůli Terrymu dám seriálu ještě šanci, ale nevěřím, že u něj vydržím za mě 60%.

plakát

Mixology (2014) (seriál) 

Není to žádný seriálový skvost, co si budeme povídat. Ale těch dvacet minut stopáže, hezky uteče,člověk se odreaguje, a to mi stačí. Po deseti viděných dílech, musím ale konstatovat, že hlavní tři mužské postavy mají, co se týče pití neskutečnou výdrž. A stále žádný náznak opilosti. Uvidíme jak jim bude ráno, takhle to míchat :D

plakát

Děvče pro zábavu (1977) 

Moc, moc milé. Richard Dreyfuss si oscara určitě zasloužil. Tak trochu mně tenhle nenápadný film připomíná Tootsie. A kdybych měl ty dva filmy porovnat, tak tenhle by byl pro mě jasně lepší. Navíc titulní píseň nazpíval můj oblíbený zpěvák David Gates. Pár chybiček by se našlo, třeba to náhlé vzplanutí mezi oběma hlavními aktéry mi přišlo až moc rychlé. Ale i tak, dávám za pět hvězdiček.

plakát

Believe (2014) (seriál) 

Takhle otravnou holku už jsem na obrazovce dlouho neviděl. Díly si jsou hodně podobné. Utíkání proložené dobrým skutkem, přičemž je honí snad všichni. Za mě teda nic moc.