Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Obsahy (67)

The Impossible Heir

The Impossible Heir (2024) (seriál)

Poté, co se Kang In-ha (Joon-young Lee), dozvídá, že je nemanželským synem majitele konglomerátu, opustí svůj život v chudobě. Jeho noví členové rodiny se mu však vyhýbají. Požádá proto svého přítele z dětství Han Tae-oh (Jae-wook Lee), aby přišel s plánem, jak převzít společnost a zmocnit se míst na vrcholu společnosti.

Donkerbos

Donkerbos (2022) (seriál)

Když jsou v zapadlých lesích provinčního zapadákova Donkerbos v Limpopo nalezena těla šesti dětí, je povolána místní policistka Fanie (Erica Wessels), aby prošetřila tyto šokující zločiny. S postupujícím vyšetřováním bude muset zápasit se svou temnou minulostí, rodinou a nedůvěřivou komunitou, aby chytila vraha dříve, než bude uneseno další dítě.

Mr. Freeman

Mr. Freeman (2024)

Když osamělá puberťačka Simone (Lina Lund Jørgensen) naváže online vztah se sladkým a pohledným ghanským chlapíkem Freemanem (Daouda Keita), přesvědčí své zdráhavé rodiče, aby ho po dobu pár týdnů nechali zůstat u nich doma. Čím více se vztah Simone a Freemana prohlubuje, tím větší je nelibost její rodiny z tohoto vztahu. Dokáže tuhle nastalou rebelii rodina ustát nebo dojde na nejhorší a rodina se navždy rozpadne?

Bame Pineun Kkot

Bame Pineun Kkot (2024) (seriál)

Seriál sleduje dobrodružství vdovy Jo Yeo-hwa (Honey Lee), která je snachou největší šlechtické rodiny v Joseonu. Ve svém každodenním životě se Yeo-hwa může zdát jako tichá a skromná žena, ale v noci tajně vyráží pomáhat lidem, kteří potřebují pomoc.

Destroy All Neighbors

Destroy All Neighbors (2024)

William Brown (Jonah Ray), neurotický, do sebe zahleděný hudebník odhodlaný dokončit svoje album, čelí překážce v podobě hlučného souseda jménem Vlad (Alex Winter). William se konečně odhodlá a navštíví Vlada, aby ho požádal o ticho. Návštěva nejde podle plánu, William Vladovi, vyděděnci pekla, nechtěně usekne hlavu. Ale zatímco se William pokouší zakrýt jednu vraždu, náhodná vláda teroru způsobí, že se oběti hromadí a stávají se z nich zombie, které mučí a vytvářejí další krvavé stvůry, které představují problém pro Williamovu cestu do rockové Valhally.

The Portrait

The Portrait (2023)

Poté, co Sofia (Natalia Cordova-Buckley) způsobí svému manželovi Alexovi (Ryan Kwanten) nehodu, která mu zapříčiní poranění mozku, pohltí oddanou manželku tajemný portrét, který se nápadně podobá manželovu já v jeho šťastnějších dnech. Jak se však její posedlost zintenzivňuje, obraz začne v jejím životě vyvolávat hrůzu, což ji vede k otázce, zda je posedlý zlovolnou silou, nebo zda ztrácí zdravý rozum. Uvězněná mezi strašidelným neznámem a svým strachem musí čelit vlastním nejhlubším obavám a odhalit znepokojivou pravdu, než bude příliš pozdě.

Vánoce v ohrožení

Vánoce v ohrožení (2022)

Tři moudří králové jsou otrávení tím, jak se Santa Claus stále více a více dere na výsluní. Rozhodnou se mu čelit, aniž by věděli, že tato válka probudí mnohem nebezpečnějšího společného nepřítele, Krampusy, kteří byli celá staletí nečinní.

Vánoční ulička

Vánoční ulička (2023)

V tomto prázdninovém komediálním dobrodružství se snaží Chris (Eddie Murphy) vyhrát každoroční soutěž vánočních dekorací ve své čtvrti. Neúmyslně uzavře dohodu s nezbednou elfkou Pepper (Jillian Bell), která se mu snaží pomoci tím, že oživí 12 dní Vánoc. Ale její kouzlo způsobí zmatek v celém městě. Chris, jeho žena Carol (Tracee Ellis Ross) a jejich tři děti musí bojovat úskočnými kouzelnými postavami, aby zachránili Vánoce pro všechny.

Genie

Genie (2023)

Film je pohádkovou komedií o workoholikovi Bernardovi (Paapa Essiedu). Když Bernard kvůli práci zmešká 12 dní před Vánoci narozeniny své dcery, jeho manželka se rozhodne, že je čas na zkušební odloučení. Aby toho nebylo málo, Bernardův tyranský šéf ho vyhodí. Sám sklíčený Bernard ve svém newyorském bytě oprašuje šperkovnici a neúmyslně propustí džinu Floru (Melissa McCarthy), která by mu mohla jako jediná před Vánoci pomoct získat zpět jeho rodinu. Jak brzy rozpozná, bude to práce na dlouhou trať. Během toho Flora a Bernard zjistí, že láska a nečekané přátelství mohou rozpoutat zvláštní sváteční kouzlo.

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain (2023)

John Goodman vypráví dobrodružství Bena (Ben Marshall), Martina (Martin Herlihy) a Johna (John Higgins), tří přátel z dětství, kteří spolu žijí. Když si uvědomí, že se jim jejich životní dráha nelíbí, vydají se hledat zlatý poklad, o kterém se říká, že je zakopaný v nedaleké hoře. Nalezení pokladu je ta nejsnazší část jejich cesty. Budou muset čelit daleko větším výzvám v podobě dvou strážkyň parku nebo pokryteckého vůdce kultu.

Under the Boardwalk

Under the Boardwalk (2023)

Tato hudební komedie sleduje poustevnické kraby, kteří žijí pod promenádou na Jersey Shore. Když se suchozemský krab Armen zamiluje do mořského kraba na suchozemském výletě Ramony, napětí mezi jejich přáteli a rodinami vzroste. Krátce nato oba bouře zažene daleko od domova a zavede je na epické dobrodružství. Dokáže jejich láska sjednotit rozdělenou rodinu a komunitu?

It's a Wonderful Knife

It's a Wonderful Knife (2023)

Film sleduje příběh mladé ženy Winnie (Jane Widdop), která žije ve městě Angel Falls, které je posedlé Vánocemi. Město tvrdě zasáhne tragédie a nejlepší kamarádka Winnie zemře poté, co ji brutálně rozřezá starosta (Justin Long) převlečený za anděla. Winnie vraha dostane a díky tomu se o ní ve městě mluví. Jediným problémem je, že se obviňuje ze smrti své nejlepší kamarádky. O rok později se Winnie sžírá pocitem viny přeživší a přeje si, aby se nikdy nenarodila. Její přání se splní a ona se probouzí v děsivé alternativní realitě s mnohem větším počtem úmrtí. Bude se muset spojit s místními chuligány, aby rozluštila záhadu, než bude příliš pozdě.

The Sacrifice Game

The Sacrifice Game (2023)

Jako by to už tak nebylo špatné. Píše se rok 1971 a dvě studentky, Samantha (Madison Baines) a Clara (Georgia Acken), budou muset vánoční prázdniny strávit v elitní internátní škole. Když však dorazí skupina zabijáků, kteří chtějí vyvolat démona, naberou události smrtící spád. Podaří se dívkám přežít noc?

Under the Christmas Sky

Under the Christmas Sky (2023) (TV film)

Kat (Jessica Parker Kennedy) je vážená astrofyzička, která se těší na svoji plánovanou první cestu do vesmíru příští rok. Vše se změní po nehodě, kdy se sen stát se astronautkou náhle rozplyne. Zatímco se na dovolené smiřuje s realitou, přihlásí se jako dobrovolník v místním planetáriu. Tam je seznámena s Davidem (Ryan Paevey), aby společně pracovali na výstavě, která se otevírá těsně před Vánocemi. Dopřejí jim hvězdy romantické Vánoce?

If You Were the Last

If You Were the Last (2023)

Adam (Anthony Mackie) a Jane (Zoë Chao) jsou tři roky na misi NASA, která dopadla velmi špatně. Jejich loď je rozbitá a pluje mezi Jupiterem a Saturnem. Hledají způsoby, jak trávit čas, protože jsou si jistí, že je nikdo nepřijde zachránit, a tak se hádají, co mají dělat. Jednoho dne Adam navrhne, že by spolu možná měli spát. Jane se té myšlence nejprve zasměje, ale podnítí to debatu o tom, zda je lepší strávit zbývající dny jako přátelé, nebo něco víc.

Mia and the Dragon Princess

Mia and the Dragon Princess (2023)

Mia (Noa Nikita Bleeker), odvážná barmanka, uvrhne svůj život do chaosu, když se na jejím pracovišti objeví tajemná žena Marshanda (Dita Tantang), která je na útěku z Číny před skupinou násilnických kriminálníků, bohužel neumí mluvit anglicky. Netrvá dlouho a do baru dorazí skupina násilníků vedená děsivým šéfem Walshem (Paul McGann). Chtějí Marshandu a Walsh použije jakékoli prostředky, aby ji dostal. V přívalu akce je divák vtažen hluboko do sítě tajných tunelů pod ulicemi Londýna a do světa folklóru, darebáků a bojových umění.

El hombre del saco

El hombre del saco (2023)

Po smrti svého otce se dva bratři a jejich sestra stěhují s matkou do malého města Gádor. Brzy zjistí, že v posledních měsících došlo k záhadným zmizením několika dětí v městečku. Zatímco se jejich matka snaží zvyknout v nové práci v místní nemocnici, tak se její děti vydávají za dobrodružstvím, aby objevily pravdu skrytou za děsivou legendou o únosci dětí známém jako El Hombre del Saco (Javier Botet).

Před pikolou, za pikolou

Před pikolou, za pikolou (2023)

Při hraní jinak nevinné hry skupina dětí vyvolá pomocí prokletého nože démona, který jednoho z nich posedne. Marcus (Asa Butterfield), posedlé dítě, nutí ostatní děti hrát tradiční dětské hry, ale se smrtelnými následky. Přeživší děti, zejména Marcusův bratr a sestra, budou muset společně čelit démonovi, aby si zachránili jak svůj život, tak i duši.

Goodbye Monster

Goodbye Monster (2022)

Poté, co Bai Ze (Cong Liu), nadějný mladý doktor, neuposlechne rozkazy a použije nevyzkoušený nápad k poražení Temného ducha a omylem zničí svůj ostrov, je vykázán z nemocnice Kunlun a je mu zakázáno znovu praktikovat medicínu. Po sedmi letech ve vyhnanství za ním přijde mladý pacient, aby se uzdravil. Může tak mít ještě jednu šanci, jak se vykoupit, obnovit svůj domov a vyléčit celý svět.

Reklama

Ovládací panel
5 bodů