Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Western
  • Horor

Recenze (1 440)

plakát

This Is England '88 (2011) (seriál) 

WHAT WOULD I HAVE DONE?! I'VE BEEN SO LONELY WITHOUT YOU! Skinheadství se vytratilo už úplně, ale o to víc v poslední dílu přitlačili na emoce, i když jsem nepochopil Trev, že si klidně sedla na místo, kde byla znásilněna a neprojevila emoce vůbec žádné. Woody je celou dobu zlomený a odevzdaný až do závěrečné epizody, kde potká svou starou partu a strhne se rvačka, která byla opravdu hodně realistická a přesně takhle se to v životě stává. Mno a úplný závěr, kde Trev přijde pro Woodyho a jedou do nemocnice. To jsem si mohl oči vybrečet. Člověk si v tom najde ty svý životní sračky a cejtí to intenzivněji.

plakát

This Is England '86 (2010) (seriál) 

AND I'M SURE THAT TABLE HASN'T BEEN IN THAT POSITION BEFORE! Mno trochu mi tam chybělo to skinheadství. Už si ani nevyholujou hlavy a rvačka je tam jen jedna. Trochu slabí na film o téhle subkultuře. Kdyby jim dali normální hadry a nepouštěli reggae, tak by to mohl být film o komkoliv jiným. Všichni jen šoustaj se všema, nemakaj, v barákách mají bordel a občas se projedou na skůtrech. Ale mi to stačí. Fred Perry, marteny, kerky a jsem spokojen. ENGLAND!

plakát

Who Was That Lady? (1960) 

LET'S SINK IT! AJ AJ CAPTAIN! Dopadlo to lépe než jsem očekával. Jak moc nemusím Tonyho, tak tady mi vůbec nevadil a Dean Martin mu skvěle sekundoval. Některý scény byly dokonce nadprůměrné, jako výslech ve výtahu I GO BOWLING. IT'S A SPORT! nebo přesvědčování Ann, že David je u FBI.

plakát

Grimsby (2016) 

WE'RE THE FUCKING BUTCHER BOYS OF GRIMSBY! THEY'LL NEVER SPLIT US UP! FOREVER!!! Na světě není nic důležitějšího než fotbal! Teda vlastně hned po bráchovi, ale pak je hned fotbal! Mno teda vlastně po bráchovi a rodině.. ale pak už fotbal! Nobby nepustí flašku z ruky a má rád velký holky. To je fajn, ale bohužel většina filmu je dost slabá. Jsou tu ovšem scény, které asi už nikdy nezapomenu. Jako když Španělsko dalo gól Německu, zaseknutý prst v kartonové podobizně černouška, pokojská a hlavně sloní bukkake. To je prostě síla nejsilnější.

plakát

Pojistka smrti (1944) 

THEY'RE STUCK WITH EACH OTHER AND THEY GOT TO RIDE ALL THE WAY TO THE END OF THE LINE AND IT'S A ONE-WAY TRIP AND THE LAST STOP IS THE CEMETERY!!! Robinson herecky přehrává všechny. MacMurray je tu takový ten roztržitý ňouma nebo na mě aspoň tak působí a fememe fatale Barbara je opravdu zlá a prohnilá tak, že by si od ní ani Šanghajští obchodníci s orgány nic nevzali. Fajnové film-noirko, ale pro mě spíše průměr než nějaký top. Nechápu proč to lidi velebí až do nebe.. já to vidím, tak někde v mracích. HELLO KEYES.

plakát

Bruno (2009) 

WHAT IS D AND G? DOLCE AND GABBANA, HELLO!! Jako hodně extrémní komedie. Je tam hodně hnusu a nevkusu, to jo a ani bych nechtěl aby šli komedie tímhle směrem. Na druhou stranu to z ní dělá ten extrém a situace, který prostě jen tak nevymyslíš. Módní přehlídka se suchým zipem, porota pro nový pořad CBS, černoši v talkshow.. to je prostě šílený.

plakát

Plán útěku (2013) 

NO ONE GETS OFF THIS SHIP! SHOOT TO KILL!! Ale jako jo, i když to bylo trochu přehnaný a určitě to šlo natočit líp. CGI naštěstí málo, protože i to málo stálo za zdrávas. Arnold s kulometem? Hned mi naběhlo Komando 85'.. prostě filmové nebe. Závěrečná akce? Proč kurva s tou helikoptérou neletěl hned do prdele a nechal se tam odstřelovat?!? Trošku u toho filmování přemýšlet pane Håfströme, ať to nějak vypadá. Mno celkově ta představa neopustitelné věznice mi přišla zbytečně přepálená, dokonce víc přepálená než olej ve friťáku v hospodě 4. cenové skupiny. Co říct závěrem? Že vám to kluci trvalo natočit společný film. To mělo bejt hotový před 20-30 lety. Tenhle počin, ale není zrovna to nejlepší od vás.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

YOU REMEMBER THE FIRST THING YOU SAID TO ME? I DID. I SAIS YOU LOOKED LIKE A GARBAGE SALESMAN COME TO TAKE OUT THE TRASH!! Naprostá pecka! Nevím čím to, ale tyhle filmy přestárlého boxera Slye jsou ohromný. Šestej a sedmej Rocky a pak tohle. Spousta mouder, melancholie a pokory. V tomhle případě i spousta vtipnejch hlášek. Vřískající černoch Kevin Hart byl naprosto úžasnej a k popukání pokaždé, když se objevil na place. De Niro tak též super, ale pro mě je to pořád o Stallonovy. Scéna v mražáku? To prostě útočí na to srdce fanouška jeho filmů o Rockym.

plakát

Příběh z Bronxu (1993) 

NOW YOU CAN'T LEAVE!!! Mno myslel jsem, že to bude víc mafiánka, když jsem viděl ty herce a ze startu to tak i vypadalo, jenže zrazu sledujeme příběh pubertálního jinocha, kterému sotva začalo růst chmýří kolem čuráka a prožíváme jeho životní etudy. To by až tak nevadilo, kdyby ten kluk nevypadal, tak děsně nesympaticky. Jeho černá slečna byla pěkná, ale tu roli bych zahrál s načerněnejma škraněma a parukou líp než ona. Naprostá amatérka. Ze začátku jsem si říkal.. jo aspoň je to jako doopravdy, ten její ostych a tak, jenže ona to dělala celou dobu a vypadalo to fakt jak nějakej díl seriálu ulice. Mno, nechme jí být. Sonny :) to byl panáček. Kumpány, chlast, karty, respekt, káry. Jo jo.. to byla hlavní postava a De Niro tam hrál křoví. Nejlepší scéna, rozhodně s motorkářema THEY RUINED MY LUNCH!! a prásk ho tyčkou :D BUT YOU CAN ASK ANYBODY FROM MY NEIGHBORHOOD AND THEY'LL JUST TELL YOU.. THIS IS JUST ANOTHER BRONX TALE!

plakát

Zuřící býk (1980) 

YOU DIDN'T GET ME DOWN, RAY!! Jako slovní přestřelky mezi De Nirem a Pescim jsou skvělí o tom žádná, ale jinak se tu nedalo moc komu fandit. Ty lidi byli řvouni a chovali se jako zvířata. Černobílá tomu prospěla a člověk cítil tu dobu špinavého NY. Tolik asi k Raging Bull.