Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Western
  • Horor

Obsahy (88)

Punk Rock Vegan Movie

Punk Rock Vegan Movie (2023)

Hudební skladatel Moby a jeho první filmový počin. Prostřednictvím řady členů punku a hardcoru se dozvídáme, co je vedlo k životu bez masa a živočišných výrobků a jak vegetariánství a veganství souvisí právě s touto hudební scénou.

The Edge of Quarrel

The Edge of Quarrel (2000)

Brian (Rocky Votolato) se vrací po 4 letech zpátky do svého rodného města. Od jeho odchodu se však spousta věcí změnila. Jeho tehdy nejlepší kamarádi Jason (John Pettibone) a Chance (Dann Gallucci) jsou dnes zapřisáhlí nepřátelé a v ulicích města probíhá otevřená válka mezi mládeží z hnutí straigh edge a punkáči. Brian věří, že dokáže obě skupiny znovu sjednotit.

Šinšo: Šinobi no mono

Šinšo: Šinobi no mono (1966)

Kojiro Kasumi (Raizó Ičikawa) je jako chlapec svědkem vraždy svého otce. Svůj život proto zasvětí pomstě a vypátrání třech mužů, kteří střet s jeho otcem přežili. V dospělosti vyhledá mistra Kurodo Sadayu (Yûnosuke Itô), který ho vycvičí v bojovníka ninju a připraví ho tak na jeho vytouženou pomstu.

Let Them Know: The Story of Youth Brigade and BYO Records

Let Them Know: The Story of Youth Brigade and BYO Records (2009)

Dokumentární snímek, který byl natočen k 25. výročí labelu Better Youth Organization, který založila kapela Youth Brigade. Film mapuje BYO Records od úplných začátků až do roku natočení tohoto dokumentu, kdy slavil festival Punk Rock Bowling & Music Festival 10 let od svého vzniku, a také mapuje hardcore punkovou scénu Los Angeles a její divoké koncerty. To vše je provázeno rozhovory s členy kapel, jako jsou 7 Seconds, NOFX, Bouncing Souls, Minor Threat a samozřejmě také Youth Brigade, ale i s dalšími lidmi, kteří měli co do činění s BYO Records.

Another State of Mind

Another State of Mind (1984)

Dokumentární vyprávění o americkém turné kapel Youth Brigade a Social Distortion, které proběhlo v létě roku 1982. Tihle pankáči z L.A. si přestaví školní autobus a s nadšením vyráží vstříc prvnímu městu, ale turné je dlouhé a ponorková nemoc a starý dopravní prostředek pro děti si vybírají svou daň.

An Eye for an Eye

An Eye for an Eye (1966)

Bývalý lovec odměn Talion (Robert Lansing) se jednoho dne vrací domů. Svůj dům však nachází v plamenech. Jeho žena a syn jsou zavražděni. Talion se musí ještě jednou vydat na cestu nájemného lovce. Po cestě potká Bennyho (Patrick Wayne), který je také nájemným lovcem a společně se vydávají po stopách vrahů. První střetnutí s nimi ovšem dopadá fatálně pro oba.

Hell and High Water

Hell and High Water (1954)

Vědci z celého světa mají podezření, že v severním Pacifiku je umístěna tajná základna, na které se nachází atomová bomba. Pro potvrzení nebo vyvrácení tohoto podezření vysílají na ostrov ponorku v čele s kapitánem Jonesem (Richard Widmark). Na palubě s ním a jeho muži je také profesor Montel (Victor Francen) a jeho asistentka. To, co zjistí, ovšem nikdo z nich nečekal.

Border River

Border River (1954)

Clete Mattson (Joel McCrea) odcizí se svými společníky vojákům Unie zlato v hodnotě 2 milionů dolarů. Jejich úmyslem je za odcizené peníze nakoupit zbraně a další potřebné zboží pro armádu Konfederace. Vydává se proto do Mexika, do takzvané "volné zóny", ve které má své působiště generál Calleja (Pedro Armendáriz). To však roztáčí kolotoč nekonečných intrik a podrazů.

Money, Women and Guns

Money, Women and Guns (1958)

Ben Merriweather (Edwin Jerome) byl zavražděn při přepadení jeho zlaté báně. Vrah je neznámý, tak jako dědicové jeho bohatství a je na detektivovi Wardu Hoganovi (Jock Mahoney), aby našel viníka i lidi na seznamu dědictví.

Red Sundown

Red Sundown (1956)

Alec Longmire (Rory Calhoun) se snaží uniknout před svou minulostí pistolníka. Přijíždí proto do městečka Durango County a hledá práci. Místní šerif Jade Murphy (Dean Jagger) mu nabídne místo zástupce šerifa. Alec práci přijme a spolu se šerifem se snaží udržovat v městečku pořádek proti místnímu velkostatkáři Henshawovi (Robert Middleton), který si proti místním občanům najímá pistolníky.

The Lawless Breed

The Lawless Breed (1953)

John Wesley Hardin (Rock Hudson) sní o koupi farmy a svatbě se svojí přítelkyní Jane (Mary Castle). Vydělat peníze na tento sen se snaží pomocí podvádění při hrách pokeru. Jednou v noci však narazí na dalšího podvodníka a v sebeobraně jej zastřelí. Wes je od této chvíle na útěku a další problémy se na něj jen nabalují.

Day of the Badman

Day of the Badman (1958)

Soudce Jim (Fred MacMurray) se chystá odsoudit desperáta Rudyho Hayese (Christopher Dark) za vraždu. Do městečka v té době přijíždí jeho rodinní příslušníci a pod výhrůžkami žádají o Rudyho osvobození. Obyvatelé ze strachu o své vlastní životy chtějí Hayesům vyhovět. Soudce je však neoblomný a snaží se dodržet zákon, i za cenu vlastního života.

The Purple Hills

The Purple Hills (1962)

Gil Shepard (Gene Nelson) je lovcem odměn a zrovna se vrací s tělem A. J. Beaumonta pro jednu z nich. Po cestě si jeho kůň zlomí nohu a tak je Shepard nucen koně utratit a tělo Beaumonta zakopat. Při jeho další cestě krajinou jej však zahlídne Chito (Danny Zapien) a Johnny Barnes (Kent Taylor). Chito v něm ihned poznává lovce odměn a uvědomuje si skutečnost, že se nachází v krajině Beaumonta. S plánem vyzvednout odměnu jako první se proto vydají najít hrob mrtvého zločince.

Man from God's Country

Man from God's Country (1958)

Dan Beattie (George Montgomery) se rozhodne vzdát se své funkce šerifa a pohnout se dál na západ. Konkrétně do městečka jménem Sundown, kterému vládne tamní mocnář Beau Santee (Frank Wilcox). Tomu leží celé město u nohou a zbavit ho svrchovanosti může jen příchod železnice. Proto se všemožnými prostředky snaží tento nový trend odvrátit. Dan je při příjezdu mylně označen za agenta železniční společnosti, jistého pana Taylora, a tím se dostává jeho život do ohrožení.

The Virginian

The Virginian (1946)

Do městečka Medicine Bow přijíždí mladá učitelka Molly (Barbara Britton), aby zde nastoupila v místní škole. Už při příjezdu se seznámí se Stevem (Sonny Tufts) a Virginianem (Joel McCrea). Oba se do ní okamžitě zakoukají. V té době je v městečku problém se ztrátou dobytka. Virginian podezřívá proradného Trampase (Brian Donlevy) a později přijde dokonce na to, že ani jeho blízký kamarád Steve nemá tak úplně čistý štít.

The Gal Who Took the West

The Gal Who Took the West (1949)

Kráska Lillian Marlowe (Yvonne De Carlo) přijíždí do krajiny rodiny O'Hara na místo operní pěvkyně. V dostavníku se dozvídá o bohatství této rodiny a hned po příjezdu se seznámí s oběma bratry Leem O'Harou (Scott Brady) a Grantem O'Harou (John Russell), kteří se však bytostně nesnáší. Bratři se do krásky okamžitě zamilují a tak vzniká problém.

Showdown at Abilene

Showdown at Abilene (1956)

Jim Trask (Jock Mahoney) se po válce vrací domů do svého rodného městečka Abilene, kde chce navázat na svůj starý život. Po příjezdu se ovšem dozvídá, že si všichni mysleli, že je mrtev a to i jeho snoubenka Peggy (Martha Hyer), která je nyní zasnoubena znovu. Tentokrát však za jeho movitého přítele Moselyho (Lyle Bettger). Jim nechce překážet a straní se. Chce dokonce zmizet z města a začít nový život. Jeho přítel Dave Mosely mu ale nabídne práci šerifa. Jim přijímá, ale neví, že se právě stal součástí plánu chamtivého Davea Moselyho.

Raw Edge

Raw Edge (1956)

Dan Kirby (John Gavin) je neprávem oběšen podle zákona pana Montgomeryho (Herbert Rudley). Nedlouho na to přijíždí jeho bratr Tex (Rory Calhoun), který chce vidět pana Montgomeryho... Mrtvého.

The Wild and the Innocent

The Wild and the Innocent (1959)

Yancy (Audie Murphy) se vypravuje do města prodat kožešiny, které nalovil v horách. Jeho cestu však protne Marcy (Joanne Dru), která trvá na tom, aby mohla jet s ním. Yancy po nátlaku svolí. Po příjezdu do města ovšem oba zjišťují, že oni sem rozhodně nepatří.

King of the Pecos

King of the Pecos (1936)

Protřelý zloduch Stiles (Cy Kendall) si bere vše včetně toho, co mu právem nepatří. Když jednoho dne odmítne rodina Claybornových prodat svůj pozemek, na kterém je voda, nechá je Stiles zabít. Přežije jen mladý hoch Johnny (John Wayne), který se po deseti letech, již jako dospělý, vrací na místo činu a je rozhodnut oplatit Stilesovi jeho činy.

Reklama