Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (289)

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

No, na Jumanji 1 jsem vyrustal, a tak jsem byl lehce v rozpacich pred sledovanim.. nakonec jsem byl velice prijemne prekvapenej a opravdu me to bavilo. Neberu to jako Jumanji 2, ale jakesi moderni pojeti, ktere nema s prvnim filmem nic spolecneho

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Jak jinak nez 5 hvezd a potok slz! :) Hlavne nezapomenout - hrdi kdyz se vitezi, verni kdyz se nedari, v poslednich letech se setkavam bohuzel s opakem.

plakát

Brouček (2017) 

vecer u HBO, dokonce s dabingem.. parkrat jsme se ale od srdce zasmali. nenarocna oddychovka a vubec ne spatna

plakát

Krotitelé duchů (2016) odpad!

Jak nekdo muze dat hvezdu tyhle preplacany kycovity sracce ? Originalni Ghostbusters je proste kultovka vsech kultovek, ktera si urcite nezaslouzila takovyhle zprzneni. Je mi jasny ze film vydelal na jmene a za to bych jim nafackoval. To je jako kdyby natocili novej Shawshank Redemption a hlavni roli by hrala Miley Cyrus a Justin Bieber a utikali by z disneylandu. Proste tohle bylo sileny a doufam ze uz to nikdy nebudu muset podstoupit.

plakát

The Fundamentals of Caring (2016) 

Tak tohle byl narez, sprcha sarkastickeho humoru ktery byl naprosto vkusny a hlavne vtipnyyy. Doporucuju

plakát

Já, Earl a holka na umření (2015) 

Naprosto skvely a duveryhodny. Cire uprimne pratestvi a vsechny dalsi emoce byly tak uveritelne. Bylo to vtipne, jednoduche.. Skvela podivana.

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Po dlouhem premysleni a zmatenosti, kterou ve mne T2 vyvolal jsem konecne dospel k zaveru. Nejdriv jsem byl trochu zklamany, protoze po kultovni jednicce jsem cekal podobny narez, ktery se ale nedostavil. No jo... jenze ti typci zestarli o 20 let.. preci se nebudou chovat i v dospelosti jako pubertalni fetaci.. Bylo super videt temer vsechny postavy jednicky a ackoliv me sokovalo, kam jejich kamaradstvi zaslo, nedivim se tomu po zaverecne rekapitulaci vsech Fuckupu.. takze u me serie Trainspotting proste kraluje a T2 beru jako prirozeny vyvoj.

plakát

Táta je doma (2015) 

Jenom Kvuli farrellovi, protoze ten, jak uz jsme u neho zvykli, je proste frajer. Mugatu pico

plakát

Demolice (2015) 

Dobra atmosfera, s hlavnim hrdinou clovek souciti a zaroven ho vubec nechape. Bavil jsem se 4*

Ovládací panel
9 bodů