Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (376)

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

McQuarrie zkrátka umí. Až nečekaně konzistentně vystavěný příběh s Reacherovským nádechem, pohledná a hlavně přehledná akce a její citlivé rozvrstvení ... tady není moc co vytknout.

plakát

San Andreas (2015) 

Spíš než katastrofický je to film katastrofální ale v té záplavě wtf momentů jsem se narozdíl od žánrových bratříčků SA od srdce zasmál.

plakát

Černá labuť (2010) 

Aneb kam až dokáže člověka dostat sexuální frustrace ... Aronofsky recykluje sám sebe a už to prostě netáhne ikdyž samotný herecký výkon NP byl výborný

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Přemýšlení a srovnávání stranou(dvojku stejně nikdo nikdy nepřekoná). Je to možná až k pláči ale lepší akčňák jsem bohužel v 2015 neviděl a o scifi nemá cenu raději mluvit vůbec. Že tam bylo nesmyslů jak máku vem čert, 2 hodiny svižně odsýpaly a i na ten hovadský casting se dalo zvyknout. Co chtějí tvůrci dokázat ve zbývajících dvou dílech nevím ale tuším zprasek podobný hobbitovi ...

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

První polovina filmu taková nijaká, což jen podtrhuje že jsem během ní 2x vytuhnul. Za to ta druhá to pěkně roztočila, stačí nechat šedou kůru mozkovou někde z dosahu obrazovky/plátna a zábava zaručena.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Klasický patriotistický patos, který neví jestli chce být akční a nebo tak nějak realistický. Ve výsledku Butler balancuje někde na rozmezí obou, takže je to sice celkem svižné ale ne moc zábavné.

plakát

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014) 

Bigger, better, funnier ... takhle by se dal shrnout Dead snow 2. Někomu to možná nesedne, ale pro mě je posun do komediálního splatteru to pravé. (Tipoval bych, že kdyby Raimi točil Army of Darkness teď tak by výsledek byl dost podobný Dead snow 2)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Nechutný homozvratek podobný hunger games s tím rozdílem, že si parta sladkých hošánků hraje v rezervaci na skauty několik let. Nejhorší na tom ale je to, že se jedná o prolog k nějaké mnohem hlubší postapo vizi(taky může jít celkem kreativně maskovanou náborovku), která nám v budoucnu ještě několikrát sakra vytře zrak a šrajtofle.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Tragikomedie tak absurdní, že bude přemýšlet jestli náhodou Jensen neutekl od docenta Chocholouška.