Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Nechtěl bych nic upírat původnímu seriálu, ale TNG je úplně jiná liga a možná i docela jiný sport. Narcistického Kirka jsme vyměnili za dnes už legendárního Picarda, který ukázal všem jak by měl vypadat správný kapitán jakékoli vesmírné lodi. První série měla ještě silné trashové dozvuky původního seriálu ale ke konci série druhé už se začaly zvyšovat obrátky a kvalita šla raketově nahoru, takže můžu s čistým svědomím říct, že tu máme prozatím nejkvalitnější ST sérii a taky nejsympatičtější posádku.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Jen: How can you two live like this? Moss: [typing] How can you two... Roy: Don't google the question, Moss! Skvostné! Humor dle mého gusta a kromě pár slabších dílů druhé série drží tento seriál laťku proklatě vysoko.

Californication

Californication (2007)

Ještě docela nedávno jsem si myslel, že životní role Duchovnyho je Fox Mulder ... ale to jsem ještě neviděl Californication. Hank Moody je absolutní antihero, chlastá, hulí, šňupe, projede každou která zvlhne jen co ho uvidí, je sarkastický až to bolí a z huby vypustí všechno co ho zrovna napadne. Jo a jen tak mimochodem se snaží dát dokupy svůj rodinný život. Asi každý chlap by chtěl mít ženskou, která je tak nad věcí a dokáže odpouštět tak snadno a ještě je sexy jako ta, kterou ztvárňuje Natascha McElhone. Musím se přiznat, že Californication mě okamžitě strhlo a nepustilo, je to vtipné, svěží a alespoň jeden den v životě bych chtěl být jako Hank Moody nebo Lew Ashby :-))) Takže pařbě zdar edit: zdá se mi, že sérii pomalu ale jistě začíná docházet dech, sice si pořád drží nastolený standard jen už to prostě nějak přestává být ono, kdyby ukončili natáčení po páté sezóně tak bych si nemohl stěžovat, uvidíme jestli sedmá sezóna tuhle párty ukončí edit1:Tak se na to podívejme, sedmá sezóna začala hrát na vážnější notu a zpomalila ten šílený rollercoaster, na kterém už nějaký ten pátek ujíždím ... řekl bych, že je to dobře.