Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Nechápu, buď jsem tuto komedii nepochopila, anebo mi chybí nadsázka nebo co vlastně? Tohle opravdu ne. Nuda, zmatek a stupidita. Jistá originalita tam je, ale bohužel v tom negativním smyslu. Velké zklamání.

plakát

Den poté (1983) (TV film) 

Syrový, reálný a hrůzu nahánějící film. Ať se dnešní katastrofické a postapokalyptické filmy typu 2012 jdou zahrabat. Den poté nahání opravdový strach - a to právem.

plakát

3 sezóny v pekle (2009) 

Takové tři suché párky bez kečupu, hořčice a rohlíku. Dala jsem si je, i když jsem na ně neměla chuť, nakonec mě trochu zasytily, ale že by mě nadchly, to se říct nedá. Kaviár to rozhodně nebyl. Ale pro ty, kteří párky nikdy nejedli, to může být vskutku pochoutka.

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

Takové prosté téma a jak to dokáže člověka úplně dostat. Původně jsem si myslela, že půjde o komedii, a tak jsem si říkala, jo teď na začátku to je smutný a pak se to rozjede...skutečně se to rozjelo, ale po úplně jiné cestě. Po cestě rodiče, který zůstal sám, protože děti už mají svůj život. Čekala jsem od tohoto filmu smích a místo toho se dostavily slzy, které jsem v některých momentech nestíhala utírat. Téma rodičů a dětí je prostě věčné.

plakát

Milionový závod (2001) 

Nevím čím to je, že čím bláznivější komedie, tím více vtipnější. U tohoto typu komedií se nejvíc zasměju opravdu od srdce. Škoda, že poslední dobou na další takovou jsem nenarazila.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Nej komedie mých mladých let. Co na tom, že příběh je hroznej, když to vidíte, tak se tomu prostě musíte smát. A já se smála po celou dobu, co smála? Já jsem úplně brečela smíchy!

plakát

Kajínek (2010) 

Normálně na český filmy do kina nechodím, ale na tento jsem šla a vůbec toho nelituju. Líbí se mi, jak si Jákl s Brabcem pohráli s fakty a dosadili tam svoje dohady a vedou tak diváka k zvědavé otázce, jak to tedy bylo doopravdy? Film mě vtáhl do děje a jelikož jsem se o Kajínka nikdy moc nezajímala, tak mě to donutilo něco si o něm přečíst. Zase výborná Vilhelmová a skvělý záporák Dlouhý. Ovšem, co bylo opravdu strašně rušivý, tak některé dabingy, které mi k postavám vůbec neseděly. Myslím, že na české poměry se film žánrově velmi povedl.

plakát

Počátek (2010) 

Já nevím, ale s procentama u některých filmů prostě nemůžu souhlasit. Inception si to rozhodně nezaslouží. Ano, myšlenka to byla originální, ale na mě tam bylo příliš přemrštěných scén, příliš vážně se tvářící herci (hlavně Ellen Page, která za 5 minut pochopí, jak se dělá architektura ve snu a pak vede samotnýho "génia") a samozřejmě hodinu padající minibus do vody - to už jsem se musela smát. Sorry, sotva jsem se zmohla na ty tři hvězdičky.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Film mě velice překvapil, podle traileru jsem čekala úplně něco jiného, ale musím říct, že zklamaná rozhodně nejsem, ba naopak. Byla jsem napjatá jako struna od začátku do konce, a Scorsese mě tahal za nos pěkně dlouho, než jsem zjistila, jak je to doopravdy. Konec je přesně podle mého gusta, ale mohlo to být trochu strašidelnější.

plakát

Malé ženy (1994) 

Nebyl to špatný film, ale nijak mě neuchvátil. Bez skvělé Winony by stačil sotva na tři hvězdičky. Koukala jsem na něj jenom, abych ho porovnala s knižní předlohou a myslím si, že je to jedna z knih, která svým zfilmováním jenom ztratí. Kdybych nejdřív viděla film, asi bych netoužila po tom přečíst si knihu.