Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (526)

plakát

Beze stopy (2002) (seriál) 

Člověk tomu musí přijít na chuť. Ze začátku nic moc, ale postupně se díly stávají čím dál lepší. Zajímavý náhled na postupy a způsob, jak hledat pohřešované. 5* a doporučení je jasné :)

plakát

Pobřežní hlídka (1989) (seriál) 

Kultovní záležitost své doby. Kdo neměl v té době naladěnou TV s pobřežní hlídkou, jakoby nebyl! :)

plakát

Železná srdce (2014) odpad!

Tolik blbostí a přímo fatálních jsem v jednom filmu snad ani neviděl. Pohádka pro americkou armádu... Skvělý to popsal uživatel flanker.27.

plakát

Nezapomenutelní (2014) (pořad) 

Oni jsou opravdu Nezapomenutelní .... :( Zbytečný pořad...

plakát

Virály týdne (2014) (pořad) odpad!

Posbíráme v lese dřevo a doneseme jej do vedlejšího lesa... P.S.: modarátoři by se mohli konečně naučit česky. Není každý z Praheee!

plakát

Vši ve škole (2014) (pořad) odpad!

Mám opravdu rád lidi, co do všeho kibicují. V současné době je to na Streamu samý odborník. Všichni všemu rozumí a k tomu se dělají odpovídající pořady, kde se melou „moudra". Opravdu si myslíte, že ředitel je v té škole od toho, aby se zodpovídal rodičům? je tam od toho, aby řídil. A vy od toho, abyste se podívali na informace o škole (např.www) a poté eventuálně řešili vše s učitelkou a pak ředitelem. Vážně nechápu tyto zbytečné pořady, kde se dělá z komára velbloud (či velryba?!). Vyberu si školu dle vlastních kritérií, s přihlédnutím k tomu, co škola může nabídnout. Tečka. Ohledně hrubek a všeho - když se děti učí, pak není problém látku pochopit. Když se neučí, nesnaží a neptají se, pak bude problém vždycky... Tento typ pořadu je zbytečný a dělá vědu z něčeho, co je dávno podchycené jinde. Jenže ono je moderní ze sebe dělat odborníka na všechno, že?!

plakát

Tobruk (2008) 

Snaha byla, úsilí marné :(