Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (56)

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Holy fucking shit. Není to dokonalej seriál, ale výborný zobrazení komiksovýho Punishera. Sice nejsou drženy komiksový linky kvůli propojenosti s Marvel univerzem, ale charakterově tam Frank Castle prostě je. Jon Bernthal tu nasranost a agresi hraje neskutečně, v jeho mručení a hraní s kamennou tváří mu může sekundovat tak akorát Tom Hardy. Tleskám Netflixu, jestli se takhle budou snažit u Zaklínače, tak se máme na co těšit.

plakát

Velký dar (2017) 

Né, že bych matematice nějak extra rozuměl, ale mám pro filmy z tohoto prostředí slabost. Nejenom mě, ale i akademii oslnila Beautiful Mind o laureátovi Nobelovy ceny Nashovi. V posledních letech pokračoval Asa Butterfield v Brilliant Young Mind a Dev Patel si zahrál muže, který znal nekonečno. Gifted si vypůjčuje reálné teorie, konkrétně 7 mileniálních "problémů", z nichž byl do dnešního dne vyřešen pouze jeden. Jeden ze zbývajících je využit jako premise geniality v tomto snímku. Snímek ho vhodně využívá, nicméně nezabíhá do nicneříkajících detailů, spíše je to takové lanko, které nás nakonec i doprovodí do závěru. Ač by se pěti hvězdami nemělo plýtvat, film ve mně zanechal tak příjemný pocit, že neodolám. Když Chris Evans dokáže utáhnout stamilionóvé marvelovky, není boha, aby si neporadil s nezávislým snímkem za pár babek. Třešničkou na dortu je výborná Mckenna Grace, kterou určitě nevidíme naposled. Tento typ filmů obecně nevyhledávám, ale takhle jednou za čas se moc rád podívám.

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Druhá série 90%, takhle zvládnutý seriál ve všech ohledech jsem dlouho neviděl.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Neskutečně příjemná oddechovka se sympatickými postavami, která má každá svůj účel a dohromady vždy 20 minut baví. Povedená záležitost.

plakát

Iron Man (2008) 

"The truth is, I am Iron Man."

plakát

X-Men: První třída (2011) 

"Listen to me very carefully, my friend. Killing will not bring you peace." "Peace was never an option."

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

"Your apple cider tastes like piss Larry" -Kevin "Thad" Castle. Dlouho jsem se u něčeho tak debilně nebavil, pro mě naprostá pecka.

plakát

96 hodin (2008) 

"I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you." "Good luck."