Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (701)

plakát

Domácí mazlíček (2008) 

Takže jsem si položil otázku: "Je tenhle film blbost?" Odpověď: "Ano!" No a následovala druhá: "Bavil jsem se?" No a odpověď: "Ano!"  Takže tenhle film splnil účel, pro který byl stvořen - baví diváky. To že mi jméno režiséra říká houby a o scénáristkách vím ještě míň, mi vůbec nevadí. Anna Faris to v pohodě utáhne a slečny okolo jí v podstatě stačí. Ještě se nám zde ukázal i Owen Benjamin než ho mainstream v USA odstřihl. A protože jsem film vydržel sledovat i napodruhé a stále mě to bavilo, zvedám hodnocení o hvězdu.

plakát

Vánoce u našich (2019) (seriál) 

Takže první sérii jsem zhlédl na jeden zátah a těšil se na další řadu. Bohužel nevím co se stalo, ale ve druhé sérii mě eskapády Johanny nějak přestaly bavit. Nakonec mě přestala bavit i ona a já druhou sérii dokoukal jen do půlky. Už jsou to dva roky a stále mě ještě nepopadla chuť dokoukat to do konce. Tak vůbec nevím co se stalo. Změnil se seriál, já nebo co?

plakát

Willow - Divohvozd (2022) (epizoda) 

Tak jako sorry. Na začátku trochu akce, na konci trochu akce. No a jinak nějaká mýdlová opera? Nebýt návratu Brownies a toho, že je trochu rozpracován příběh Lebkounů dal bych jen dvě hvězdy.

plakát

Parchant vstal z mrtvých (2013) 

To tedy bylo doopravdy drama. Nesympatický týpek po něčem pátrá a nakonec něco vypátrá. Tak asi tak to jsem si z filmu odnesl. Vzhledem k tomu, že osazenstvo tohoto spektáklu mu věnovalo úsilí a já jsem dobrák dám jednu hvězdu. Kdybych byl ovšem na tomto díle v kině, litoval bych peněz.  Je to ovšem jen můj pohled, uživatelé IMDb mají jiný názor. Takže záleží na Vás dáte-li tomuto filmu šanci, asi Vás to nezabije.

plakát

4 gauneři (2022) 

Tjahjanta neznám, indonéskou kinematografii taky ne. Takže jsem zmaten. Herecké výkony lze hodnotit velmi obtížně (nevím jestli je to v Indonésii normální), protože tedy nevím jestli to byly herecké výkony. Možná bych to zahrál stejně. Co bych ovšem nezvládl byly bitky a akční scény. Ty byly super. Naopak zase délka byla hrozná. Takže při akci jsem se velmi bavil (naštěstí je jí dost) a 140 minut jsem přežil, takže lepší průměr. Kdo má rád akci muže tu omáčku přeskočit a užít si jen ji. O nic moc nepřijde.

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Jsem sice na světě dlouho, ale stále je mi méně než tomuto filmu. A za svůj dlouhý život jsem ho viděl už minimálně 20x. Je to možná divné, ale stále mě baví. Film prý nevznikal za optimální atmosféry, ale na výkonu zúčastněných to není znát. Billy Wilder byl zkrátka geniální režisér a scénárista. Nikdy bych nevěřil (alespoň podle toho co je zachyceno na plátně), že MM podala při natáčení tak hrozný výkon. A Jack Lemmon byl boží (a nejen v tomto filmu). Zkrátka perfektní komedie, která pro mě věkem neztrácí ani Ň! "Urval jsi mi jedno ňadro!... Teď jsi mi utrh i to druhý!"

plakát

Šílená noc (2022) 

Takže jo. Chceš zlobit? Měl bys mrknout na tento film, možná si to rozmyslíš. Tommy je zkrátka svůj, má nějaký mustr a podle něj to jede. I když tady poněkud rozšířil záběr a vystřihnul i pěknou dojímající scénu. Casting v tomhle dílku je dobrý. Všichni herci podali dobrý výkon, ale Santa to všechno drtí. Zloduši jsou dostatečně zlý a jejich šéf je taky dobrý hnusák. Takže dobrá zábava. Jako vždy mě doopravdy baví ty odpady a jednohvězdy, takže za pět kritici.

plakát

Willow - Bitva u obětního beránka (2022) (epizoda) 

Tak dneska sorry, postavy se začínají chovat jako čím dál větší trubci. A za to, co udělali tvůrci na konci s Metallicou můžu dát jen dvě hvězdy.

plakát

Willow - Velký Aldwin (2022) (epizoda) 

Jako dobrá, v prvním díle jsem přidal, tak tady dám jen tři. I když Davis je skvělý.

plakát

Willow - Vichry (2022) (epizoda) 

Jo, jo. Disney+ se snaží dohnat Netflix. Na to si budeme muset zvyknout. Zhrzené kritiky s molochy rozhodně nehnou.  Mě je fuk, že se tam zjevily dvě lesbičky. Horší je že Erin Kellyman je dřevo. Jinak jako rozjezd se mi to líbilo. Doufám, že budou pořádně pracovat se zloduchy. Trikové možnosti i prachy na to u Disney mají. A tady to celkem rozjeli, Doom, Lich, Scourge i Dag se povedli. Takže jen tak dál.