Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

Oproti jedničce má RE: Apokalypsa mnohem více akce a rychlejší spád. Od začátku až do závěrečných titulků je to parádní akční jízda, kterou jsem si maximálně užil.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Karlík a továrna na čokoládu je velice příjemný pestrobarevný film, který zcela jistě dokáže pobavit děti i dospělé. Líbil se mi pohádkový příběh a mile mě překvapila spousta vtipných scén. Když k tomu přičtu ještě instrumentální hudbu Danyho Elfmana, kvalitní herecké obsazení v čele s Johnnym Deppem a srandovní Umpa-Lumpy, nezbývá mi, než dát plný počet hvězd.:-)

plakát

Kmotr (1972) 

Na tento film jsem se rozhodl podívat hned po přečtení výborné Puzovy knihy a musím říct, že naplnil mé očekávání. Film má dobrou atmosféru 40. a 50. let, kvalitní scénář, který se drží knižní předlohy a také herecké výkony, především Marlona Branda a Al Pacina. Kmotr mě v průběhu sledování doslova přikoval do křesla a proto nemám sebemenší výtku. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

Výborný válečný film s hvězdným hereckým obsazením. Nejvíc se mi na tomto filmu líbila "bitva o kopec", která je perfektně natočená a vypadá realisticky

plakát

Mrazík (1964) 

Hezká ruská pohádka, kterou jsem zhlédl už mnohokrát a pokaždé mě dokáže pobavit. Každý rok o Vánocích se na Mrazíka vždy rád podívám. Velkou zásluhu na mém hodnocení má vynikající český dabing.

plakát

Komando (1985) 

Komando je výborná akční klasika osmdesátých let, která mě asi nikdy neomrzí. I po několikerém zhlédnutí se stále dobře bavím. Některé scény jako například "v letadle", "nakupování", a další zkrátka vždy pobaví. Arnie v nejlepší formě. Tomuto filmu nemůžu dát jiné hodnocení než 5*.

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Japonský fenomén Pokémon mě svého času dokonale pobláznil. Sbíral jsem kartičky, samolepky a (skoro) každou sobotu a neděli ráno koukal na tento seriál. Je to pěkná nostalgická vzpomínka na dětství a proto dávám 4*.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Rambo: První krev je podle mě nejlepší a také nejrealističtější film z celé Rambovy série. Tento film jsem viděl už mnohokrát a přesto mě stále baví. Má perfektní originální příběh, který je věrohodný a dá se mu snadno uvěřit. Slyovi role válečného veterána z Vietnamu vyloženě sedla. Mezi další velká pozitiva patří samozřejmě hudba, která umocňuje můj zážitek z filmu a nemůžu také opomenout výborné akční scény. Ramba by si něměl nechat ujít žádný fanoušek akčního žánru.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Na tento film jsem se hodně těšil a musím říct, že mě v ničem nezklamal. Je to skvělá akční řežba, ve které je spousta vystřílených nábojů, soubojů, výbuchů (hlavně na konci) a k tomu všemu kopa vtipných hlášek. Expendables: Postradatelní je pro mě jeden z nejlepších filmů roku a dávám plný počet, protože jsem se skvěle bavil a byla to pro mě pastva pro oči. Doufám, že Sly natočí minimálně ještě jedno pokračování.