Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (628)

plakát

One Man Show (2008) (pořad) 

Za toho Jima Careyho a celkové technické zpracování nových dílů si tu hvězdičku navíc zaslouží.

plakát

Český lev 2015 (2016) (pořad) 

Za průlet hudební historií všechny palce nahoru! Zbytek průměr a podivně nedomyšlené neoznamování, která kategorie se právě vyhlašuje. Asi bude něco špatně, když největší humor předvádějí vědci předávající ceny.

plakát

Nezlomný (2014) 

Angelina si vybrala dokonalý tým a podle toho film také vypadá. Nádherná kamera, hudba a poměrně slušný scénář. Problémem je, že se film občas neúnosně natahuje místo tnutí do živého a přitom herci hrají absolutně skvěle. 6,5/10 Film pro Spielberga no. Škoda:)

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

Průhledný, jednoduchý příběh. Animák, který budou mít děti raději než V hlavě a nikdo se tomu nemůže divit. Poprvé v životě jsem si užíval plné kino pokřikujících capartů, kteří reagovali na film a nedělali bordel z nudy. Navrch nádherné vizuální zpracování přírody, kde jsem si u prvních pár záběrů nemohl zvyknout a podezíral tvůrce v pouhé upravení reálných záběrů. Naprostá nádhera. 7/10

plakát

Trust (2010) 

Ideální film na Valentýnský večer. Touché Nova Cinema, touché. Škoda jen slabšího dramatického oblouku, klidně by to sneslo dvacet minut navíc.

plakát

Oscar 2016 (2016) (pořad) 

Provinilý tón a "neodvaha" (až na pár docela přesných vtípků) veřejně vystoupit proti blbosti Anga Lee a Jady Pinkett Smith srazil pro mě nejspokojenější předávání cen úplně na kolena. Škoda. A jsem přesvědčenej, že spoustě černošským hercům vadily prohlášení o "nespravedlnosti" poroty snad ještě více, než komukoliv jinému. Chtělo by to Rickyho :)

plakát

Děti kukuřice (2009) (TV film) odpad!

:D Možná to bylo tím šílenym dabingem, ale rozjímání a hádky o Vietnamu byly absolutní scénáristická špička! Připočtěte dokonalou honičku kukuřičným polem, kde Vám po půl dni nahánění rozčísne ksicht kukuřičný květ (listem by to asi fakt herce bolelo, já vím) a výborně hrajícího desetiletého hlavního überfakana, kterého, kdo ví proč, všichni poslouchají a který absolutně stylově metá nožem. Rozdíl od produkce Asylum je pouze ten, že se zde masivně nepoužívají CGI efekty.

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Stanice SyFy konečně různými srajdami vydělala dostatek peněz na natočení další sci-fi pecky. Parádní výprava, zábavný mysteriózní příběh a postavy, které možná působí v prvním díle lacině, ale v dalších se s nimi sžijete, ani nebudete vědět jak. 8/10 Hlavně ať to zvládnou dotočit do konce. Příběh knih se zdá být velmi zajímavý.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Série, pokud má opravdu pokračovat, potřebuje nového režiséra. Od druhého dílu to vypadá stejně. Navíc, nemůžu si pomoct, některé scény z Číny působí, že je byli nuceni natočit na první dobrou, což u takovéhleho filmu naprosto nechápu. Pomoc čínské lidové armády Hong Kongu tomu nasadila jen korunku:D Ale tak, dobře. Triky jsou naprostou špičkou stále.

plakát

Deadpool (2016) 

Deadpoola filmový komiksový svět prostě potřeboval. Nejenže puberťáckými vtipy sráží cokoliv, nad čím jsme kroutili očima v jakémkoliv Marvel/DC filmu, ale navíc nastavuje vtipné zrcadlo:) Od začátku do konce. A ještě navíc to funguje. Plnou palbu nedávám, protože na dvou místech mi přišlo, že se to solidně zadrhlo a struktura vyprávění nebyla zas tak top, jak se tu píše. Nicméně je to pecka. Doufám, že se dočkám konečného usmíření Foxů a Marvelu a vznikne díl Deadpoola, který bude nepokrytě fuckovat a dělat si p*del ze všech, objeví se u Wolverina doma, olíže mu drápky, vyleští plešku Profesora X, zneuctí Thorovo kladivo a vysměje se Capovi do ksichtu. Fakt moc bych to chtěl vidět:) Ale popravdě budu rád klidně jen za drobný upgrade. Těším se! 8/10