Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Prostě nejlepší.. Poslední řady se drží jakž takž, ale nějaká ta hodně vtipná se najde vždy.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Nejméně popáté a stále výborné. Jeden z nejlepších seriálů všech dob. Jen ssem tam nějaký ten opakující díl je nuda...

Futurama

Futurama (1999)

Jeden z nejlepších seriálů, pro mě nahradil v poslední době The Simpsons...

Firefly

Firefly (2002)

Jeden z nej seriálů... úžasná partička lidí, kteří neskutečně hláškujou a nadávají v Čínštině:) Akce se postupně rozjede a vám přiroste každá postava k srdci, až vám bude líto, že to muselo končit...

Dr. House

Dr. House (2004)

Geniální Hugh Laurie v seriálu, který stojí a i padá s ním. Pro mě velice lákavé lékařské téma a také nejlepší doktorský seriál ever.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Jeden z těch seriálů, kdy si říkám: "Sakra, tam bych chtěl bejt s nima..." Už jen díky mému studiu moc zajímavý seriál, ve kterém jsou hlášky absolutně trefné. Škoda, že se ke konci objevuje čím dál více slabších epizod, ale i tak ať jsem už sešlou tu poslední 8. sezónu. Bude to smutné loučení.. High five!:)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Tak a je konec.. Konečně sem po těch letech můžu napsat komentář bez toho, aniž bych měl výčitky svědomí, že na to jednou zapomenu a bude tu hodnocení jen pro první série.. Ke konci může obsahovat SPOILERY! 1. série: Úžasná, člověk netuší, co se děje jde jen o přežití, lidé začnou být vražděni Druhými, kdo jsou, co jsou tajemné zvuky na ostrově, co to Locke sakra viděl, bunkr, lední medvěd a další.. 2. série: Druhá půlka letadla, setkání s Druhými a s Desmondem, máme tu tlačítko a super finále s ním, "I´m Henry Gale from Minesota" si pamatuju dodnes.. Michael je svině, byl jsem na něj naštvanej neskutečně:) 3.série. Zatím nejslabší, klece, druhý ostrov, Druzí, Dharma autíčko, Juliet, operace, záchrana přichází - po slabší sérii dobré finále, které opravdu natěší na další vývoj, nejsmutnější úmrtí seriálu.. 4.série: Má neskutečný spád daný omezením díky stávce! 5.série: Pokračuje a cestování v čase je nakonec hodně cool:) Doslova výbušné finále s inverzním nápis LOST potěšil. 6. série: Hmm.. Zmatky střídají dobré epizody, člověk netrpělivě čeká na vysvětlení, které dlouho nepřichází a když se najednou z ničeho nic objeví působí jaksi.. zvláštně.. Křišťálovou studánkou, kde vůkol hustý bambus mě tvůrci dosti zaskočili.. Dobře jedeme dál, vysvětlí se to ve finále.. No.. Nevysvětlilo:) Popravdě díky konečnému vyznění seriálu snížím počet hvězd na 4, ale musím říct, že cesta k finiši, ať je jakkoliv rozporuplný, byla tak poutavá a neskutečná, že to člověk prostě jen tak pominout nemůže:) - a ne, nenaštval mě poslední výborný díl... Ale už díl Across the sea, kde se odhalilo tajemství ostrova.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Na sci-fi jsem opravdu vysazený, ale kupodivu mě žádné seriály nijak moc nebavily (krom SG1:) ).. Nijak mě tedy ani nelákalo pustit se do BSG.. Stačila ale chvíle nudy a zkusil jsem to.. Hmmm... 9/10;) Asi tak!!

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejlepší komediální seriál (hraný)... Prostě v pravém slova smyslu přátelé na každý večer a každý by tam s nima chtěl žít.