Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (148)

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Epic revenge therapy! Sem s další sérií.

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Vizuálně a herecky perfektní, navíc viditelně inspirované skvělou knihou Osamělá holubice. Jediné co mi kazí celkový dojem je až příliš velký prostor mladé Else a jejím filozofickým žvástům. 80%

plakát

Rod Draka (2022) (seriál) 

Epic fail a obrovské zklamání. Herecký casting na úrovni Ulice, do 6. dílu to připomíná svatební reality šou, protože nic jiného se tam snad neřeší. Všechno působí uměle a nepřirozeně, poslední kapka byl 7.dil, u kterého asi zapomněli vypnout tmavý filtr (ne že by to něco změnilo). Takhle zprznit legendu GoT🤢.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

Po první sérii jsem si říkal, že už hůře být nemůže, ale oni dokázali zprznit Zaklínače v 2. sérii ještě víc. Tady je špatně snad úplně všechno.. Příběhově je to jeden nezajímavý nudný spletenec, postavy tragicky, vyzdvihnul bych hlavně Vesemira, kterej vypadá jak pornoherec a charakterem taky úplně mimo. Celkově Kaer Morhen je spíš joke, ze Zaklínačů udělali partu totálních kreténů. Geralt je asi jediný plus celýho tohohle paskvilu, ale bohužel v akci tam téměř není, takže zase k ničemu.. neskutečný zklamání, doufám že už třetí série nebude, a zkusí to někdo znovu od začátku a úplně jinak. Klidně pořád s Cavillem jako Geraltem.

plakát

Psí zásahovka (2021) (seriál) 

Jestli se těšíte na pořad o výcviku psů, tak zbytečně. Tento seriál je o psech tak ze 30%, zbytek je manželská poradna a životní příběh hlavního trenéra. Samotný výcvik pak nepřináší nic zajímavého, tohle se Netflixu vůbec nepovedlo, škoda.

plakát

Tenet (2020) 

Nolan je asi velký fanda Červenýho trpaslíka a smíchal Bratry zpátečníky s paralelním vesmirem. Čekal jsem, že se objeví alespoň Eso Rimmer, aby tu blbost zachránil, ale bohuzel.1* za soundtrack, 2* za snahu.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 4 (2020) (série) 

Je třeba oddělit první dvě série od tohohle materiálu.. tady už totiž blbost postav nezná hranice, kdysi sympatická parta je teď spíš nesnesitelná a taková Tokyo nebo Palermo jsou zralý na to vzít lopatou po hlavě.. některé scény jsou vyloženě k smíchu, např. jedna z přestřelek je už teď legendární. A ten konec, to je kapitola sama pro sebe. Smutný příběh, kam to kdysi perfektní seriál až dopracoval. 5. sérii už beze mě.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Kde začít.. přijde mi, že autoři dělali konkurz na nejnesympatictejsi postavy.. protože tolik otravných postav v jednom seriálu jsem snad neviděl. Dále nechápu, proč dostávají takový prostor Ciri a Yen, jejich děj je hrozná nuda, seriál je o Zaklínači, který tam hraje spíš vedlejší roli a to je asi ten největší problém. Jinak Geralt je zahraný víc než dobře, ale to je bohužel trochu málo. Děj je kapitola sama o sobě, místy nesmyslný skoky bez jediné zmínky o jaký čas se jedná. Efekty na úrovni 10 let zpátky.