Sexuální výchova (2019) (seriál)
Za poslední řadu bohužel ubírám hvězdu. Netflix očividně přišel s duhovou tabulkou, co všechno se musí narvat za pí*oviny do 4. řady, aby se šlo s trendem LGBT+++++++++(nekonečno) hoven. Well, what a shame. Z prvních několika dílů mi bylo silně nevolno, musela jsem proklikávám, abych to vůbec zvládla. WTF and WHY. A smutná věc je, že kvůli tomu na ty kvalitní a hluboké zápletky (a bylo jich tam celkem dost) zbylo tak málo prostoru, že některé vyzněly hrozně uspěchaně a povrchně zpracovaně. Mmm a ještě teda naprosté šlápnutí vedle - Erik a jeho božské setkání. O.O Radši budu předstírat, že 4. řada neexistuje.

Useless Lies (2023) (seriál)
Mmm, jako zápletka by byla celkem ucházející, ale kámen úrazu je pro mě chemie mezi hlavními postavami (404 not found) a nulový herecký výkon mužského protagonisty. Upřímně mi byl milejší ex-přítel Gang Min (plus měl se Sol Hee 1000x lepší chemii).

Krásná katastrofa (2023)
Otřesný scénář. Úděsné herecké výkony. Na Dylana se hezky kouká, ale hvězdu z toho nevyčaruju.

Eternals (2021)
Zdlouhavá (2,5h????! proč jako??), nezáživná kravina s herci trpícími zácpou. Wtf? Jak si někdo mohl myslet, že tohle bude mít úspěch? Hlavně splnit kvóty na všechny rasy a orientace. My god.

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Neurazí, nenadchne.

Zranitelná srdce (2022)
Uf, neskutečně otravná hlavní hrdinka aka feministická frnda s pocitem nadřazenosti.

Byeolttongbyeol (2022) (seriál)
Na začátek musím říct, že jsem se opravdu hodně bavila. Tohle k-drama se pro mě řadí k těm kvalitnějším v oboru. Postavy nebyly přehnané, bylo to vtipné, dojemné, romantické - prostě tak, jak to má být. Ale! Za polovinou tomu začal docházet zápletkově dech a posledních několik epizod to příběhově skonalo. Nemám ráda, když je poslední díl "filler" a tady to tímhle "výplňovým dílem alá už nemáme co" začalo min. epizodou 15. Plus ubírám hvězdu za neuspokojení s koncem záporných postav. V reálném světě by takhle na 99 % záporáci zůstali nepotrestáni, ale tohle není reálný svět a chybělo mi zadostiučinění. Howg.

Avatar: The Way of Water (2022)
Jako.. vizuálně klasika krásné, ale! Příběh je neexistující, je to jen 3hodinová příprava na další díl. Neříkám, že bych se nějak extrémně nudila, přesto tomu nemůžu dát víc než 2,5 * A iritující "Bro" k tomu.

Torn (2022)
Mmm druhý díl byl trochu slabší, ale největší problém jsem měla se změnou účesu hlavní hrdinky xD Proooč jí z těch krásných kudrlin (co má v knížce) udělali ty uměle vypadající vlny?? Strašně mě to rozptylovalo celý film. Oh well, tak snad do třetice to bude lepší.

Wicked (2021)
Huh. Já jsem byla mile překvapena! Čekala jsem nízkorozpočtový brak se špatným herectvím a ono to celkem šlo! Wow. Ok. Jsem lehká fanynka knižní předlohy a nemám si moc na co stěžovat (krom nějakých těch efektů u fae atd, ale s tím se musí počítat).