Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (6)

Život je krásný

Život je krásný (1997)

Vím to a kaji se z toho hříchu. Nechtělo se mě velice dlouhou dobu kouknout na tento film, jelikož jsem si myslel bůh ví co a stejně to nedávalo smysl. Jenže toto je film filmů. Dával bych jej ve škole místo povinné četby za povinné koukání. Něco tak opravdu velice krásného, tak moc zasahující nejhlubší city. No jen tak se to nevidí a asi už ani neuvidí. Miluji to když vás film dojme a zároveň překvapí. Já jsem očekával velice, smutné a temné drama z 2. sv. války. A ono to také bylo, ale podáno tím nejohleduplnějším způsobem.

Umělec

Umělec (2011)

Newim ale už jsem asi dost přecitlivělý. Mě to rozplakalo.Němý film,hluboký zásah. Bože to bylo úžasné. Dost scén z tohoto filmu jsou věčné na věky věků. Prostě taková nádhera,která vyjadřuje tolik sílu úsměvu.

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Konečně pohadka pro ty nejšílenější romantiky, kteří taky vždy snili nad tím, že jim spadne nějaká ta vlastní hvězda. Robert De Niro ten tu zapad jak ulitej. Herecké obsazení celkově, nebudu přehánět- úžasné. Celkový projev nezapomenutelný. Ftipné, romantické, pohodové, přirozené a kořeněné kouzelným přiběhem. Co chcete víc ???

Cirkus

Cirkus (1928)

Chaplinuv film plný legrace,u scén se musíte bavit. Chaplin na laně s opicí,tak jako u této scény jsem se opravdu snad ještě nikdy u filmu nezasmál.To prostě nemá žádnou chybu.Vždyť ten film je naprosto geniální.

Šílený Max: Zběsilá cesta

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Vidět film bez děje,bez postav,vlastně i bez myšlenky je celkem běžné.Ale vidět tyto nedostatky fantastický zpracované,to je velmi neobvyklé.Tom Hardy šílený max ??? Proč ??? Vždyť z něj vyzařoval klid a sebejistota.