Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (552)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

První tři díly byly dost dobré a zajímavé, ale potom se to začalo zhoršovat a ten závěr už byl jen průměr. Nakonec docela zklamání, protože se z toho určitě dalo dostat mnohem víc. Také by se mi mnohem víc líbilo kdyby byl originál v EN. Korejština mi samozřejmě vůbec nic neříká a titulky jsou o ničem.

plakát

Nadějný rok (2011) 

Žádná vyloženě sranda, ale takový úsměvný příjemný výlet po americké přírodě s trochou romantiky. Myslím přesně ten styl, který bychom od toho tria herců očekávali. Trochu slabší 4* ale pořád velice pěkný film.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Rozpočet byl očividně velký, ale nic extra nám Amazon nepředvedl. Akčně zajímavé, ale ty dojemné chvilky jim nějak nevyšly a dějově se mi to taky nějak moc nelíbilo. Závěrečná bitka byla teda ostrá, chudák příšerka, to mi přišlo jak mučení u kůlu z dob indiánů.

plakát

Vyletět z hnízda (2008) 

Moc komediální to zrovna není, ale má to takový příjemný hořký nádech a závěr byl parádní. Bohužel dějově to není tak skvělé a chvilkami nudné.

plakát

Mrazivá past (2021) 

Pěkné kamiony, supr mrazivá příroda severu, pro podobný akční film příběh taky ok, ale jinak slabé. Ať už laciné vizuální efekty, hloupé scénky nebo fyzikální nesmysly. Když se kamion s celou vlečkou přetočí na bok, tak to snad musí každému dojít, že je konečná. Jak se jim ho podařilo otočit zpátky na kola, bez jakékoli techniky, uprostřed ničeho, to je nevysvětlitelná záhada.

plakát

Tenet (2020) 

Dobrá akce, trochu mi to přišlo takové podobné Inception, ovšem hodně jsem se v tom ději ztrácel, něco plyne dopředu, něco dozadu, nemožné se v tom vyznat, nedávalo mi nějak smysl, nepochopil jsem jestli to můžou změnit tu budoucnost potom. No tohle bylo takové divně udělané, přitom pokud to má řád tak se dá udělat smysluplně - jako třeba v tom Inception nebo Memento.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Dobrá akce, i když postupně to trochu začalo ztrácet dech a konec byl takový už dost divný, ten se mi nelíbil.

plakát

Ted Lasso (2020) (seriál) 

Určitě bych to uvítal více komediální, zrovna vtipné to není, ale jinak je to docela příjemné, oddychové. Možná děj mohl být trochu složitější a kdo pravidelně sleduje fotbal tak jistě mu několik věcí nebude moc dávat smysl. Slabší 4*.

plakát

Parazit (2019) 

Prý komedie, tak to bych chtěl vidět, na tom nic komického nebylo, takový drama/thriller. Moc se mi to nelíbilo, ze začátku to nevypadalo zle, ale hlavně ten konec pak byl hodně pesimistický.

plakát

Croodsovi (2013) 

Trochu místy takové přihlouplé, nebylo to zlé ale v konkurenci s třeba Toy Story apod., tak Croods jsou podstatně slabší.