Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Colombo a Poirot, to jsou dva seriály, které si pořád přehrávám a mám všechny jejich díly a u Poirota všechny knížky. Detektivky, to je moje. Miluju Agathu Christie hlavně proto, že její detektivky jsou ze staré doby. Starobylé prostředí dodává detektivkám ještě větší kouzlo a tajuplnost. Ale jako detektiva mám o něco radši Colomba. Je přece jen legračnější a nemračí se. Agatha Christie byla prostě geniální, když si vymyslela tolik detektivních příběhů, které nemají chybu od zápletky až po rozuzlení.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

ČETNICKÉ BALADY bych nazvala třetí sérii, ne Četnické humoresky. Po shlédnutí včerejšího posledního dílu poslední řady se mi chce vyhledat paní Moskalykovou a vysvětlit jí proč tomu dal její otec název Četnické HUMORESKY. Humoresky mám dojem jsou od slova humor nebo se mýlím? Strašné, posledním dílem celý seriál zkazila. Ten poslední díl byl tak neskutečně smutný. Ona rozdělí dvě rodiny, které tam hrály od začátku hlavní role. To snad neni možný. Všichni jsme to doma probrečeli a to má tak být??? Pan Moskalyk by to určitě takhle neukončil. První řada perfektní, druhá také, ale třetí řada podle p. Moskalykové je dosti odlišná. Sice nemůžu tvrdit že je špatná, to ne, líbilo se mi to, některé díly šly v šlépějích jejího otce, gratulka,ale některé byly až příliš plné napětí, nervy drásající podívané a někdy nabývaly až trihlerové podoby, což nemá z klasickýma Četnickýma humoreskama nic společného. Je vidět že pan Moskalyk zažil jinou dobu, jak se říká žil ve světě, který byl ještě v pořádku, lidé se měli rádi a byla větší legrace. Podle toho také točil. Jeho dcera žije v jiné generaci a zná svět jak ho známe my, lidé už nejsou jako dřív, nenávidí se, vše je jen o penězích a dnes se točí většinou samé akční filmy,trilhery atak..Takže paní Moskalyková se snažila jít z dobou, oslnit diváky akcí a napětím, což je ale podle mého soudu špatně,špatně ,špatně. Ne u Humoresek, u těch ne. Ale přesto, třetí řada nebyla zas tak špatná, to ne, ale poslední díl, to se nemělo stát, nemělo. Lidé mají od televizních obrazovek odcházet se slzami v očích a vzpomínat na Humoresky se smutkem?? Proč? A s myšlenkou že to vlastně dopadlo špatně? Boha jeho, kdo tohle vymyslel paní?? No, pokud by se natočilo nějaké pokračování jak to bylo po válce, to bych brala, ale takhle....ne. Příště budeme doma sledovat už jen první a druhou řadu, třetí nikoliv. "A vůbec nevim jestli to příště budeme vůbec sledovat když víme jak to dopane." A ted si představte paní režisérko že takhle budou přemýšlět všichni. To se vám povedlo, hmmm. ZVEDNOUT SLEDOVANOST, NEZNAMENÁ ZKAZIT SERIÁL !!!!!!!!!

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Sovák, Kemr, Bohdalová a další jiné herecké špičky. Veselé příběhy z vesnického prostředí. No koment.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Souhlasim s Tosimem, že seriál je intelektuální, což je na něm originální. A nejen to, je to prostě výborný seriál, který bude legendou i až tu nebudem. Bude bavit naše děti, jejich děti atak dále. Dnes už je to klasika a bude nadále.

Columbo

Columbo (1971)

Obrovský aplaus pro tvůce tohoto seriálu. Opravdový nestárnoucí klenot světové kinematografie. Jak někdo mohl vymyslet tak perfektně promyšlené příběhy, nechápu. Každý díl je špičkově promyšlený a mistrovsky zakončený (asi tak jako H. Poirot-ale to je jiná kategorie) Seriál a Peter Falk by měl dostat Oscara. Mám všechny díly do jednoho a pouštím si je pořád. Klidně si pustím čtyři díly za týden a vůbec mi to nevadí. KLASIKA KTERÁ NEMÁ OBDOBY.