Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Česká soda

Česká soda (1993)

Špetka brutálního českého černého humoru je potřeba pravidelně v dávkách větších než malých - a to proto, že umění si ze sebe udělat srandu je prý potřeba pro psychické zdraví a pohodu...což nejspíš znamená, že díky ČS jsme zdraví jako řípa :-D

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

1. série 5*, 2.série 4* Nathanův humor je prostě k sežrání. Zabila bych ho i zlíbala zároveň :-D :-D :-D Celkově velmi dobrá partička a pěkně vymyšlený příběh. Heroes jsem sice neviděla, ale tohle je prostě bomba! Birtánie válí. A Kellyin přízvuk je fantastický, takovou angličtinu jsem už dlouho neslyšela.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Je to prostě pořád lepší a lepší...jeden z mála seriálů, na které jsem se rozhodla koukat déle než jednu sérii. A nelituji. (23.1.2017 - dokoukána 4. série).

Dobrá znamení

Dobrá znamení (2019)

Knihu jsem četla asi před rokem a teď zkoukla seriál...myslím, že v jednom dni...neuvěřitelná sranda, inteligentní humor, zajímavé nápady a důvtipné hlášky. Hlavně se mi líbí, že na tom pořádně zamakal osobně Neil Gaiman, což je pro mě jeden z nejzajímavějších tvůrců posledních let. A ještě mám navíc slabost pro Tennanta B-) Takže za mě jasné hodnocení.

Euforie

Euforie (2019)

(19.-20.10.2019) Naprosto dokonalý mix a to jak vizuálně, tak hudebně a zvukově, myšlenkově, psychologicky...nemohla jsem se od seriálu prakticky odtrhnout. Ztvárnění pocitů na tripu je taky libůstka - zas něco jiného než třeba v Requiem za sen. Psychologie postav je pečlivě vypracovaná do detailů včetně všelijakých spojitostí (na konci každého dílu je i vhled herců a tvůrců), což mě dostávalo ještě víc. Zkrátka dost často jsem si během sledování říkala: "Omg, to je tak přesný"...