Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 763)

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Vtipné hlášky, občas se skvěle tvářící Dwayne v roli dědečka a jinak takové neurazí, nenadchne, čistý průměr.

plakát

Zbytečná smrt: Příběh Marca Pantaniho (2014) 

Dokument o citlivém klukovi Pantanim, který byl absolutně fenomenální, až to začalo ostatním vadit, a tak na něj něco upekli, jen ať nemá, proboha, titul z Gira a Tour najednou, to by bylo moc! Tak mu to nějak osolíme, že?A to se, přátelé, zadařilo. Zlomit kluka, který chtěl zkrátka jezdit a vyhrávat a nepočítal s mašinérií, ve které se točí obrovský prachy. Troufnu si říct, že o silniční cyklistice snad něco vím, jsem pár let proškolovaná a zapojovaná jedním silničním šílencem. A je jasné, zobalo se zobalo, jestli nechceš, tady končíš. Viděli jste Pantaniho oči? Duši obyčejného kluka? To všechno tam je. A jako zlatý hřeb byl Lance . Takový milý křivák, ve sportu I v soukromí. Hlavně hodně peněz, já za ně budu zatloukat a pak se klidně přiznám. Tady to opět potvrdil.

plakát

Taboo - Episode 8 (2017) (epizoda) 

Perfektní zakončení celé série, kdy inteligence zvítězila nad nechutným mučení ve jménu Krále a slušné opuštění přístavu, kdy všem naloděným držíte zkrátka palce, protože si to zaslouží.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Tak za prvé, jasný, vynikající Tom Hardy, za druhé, Jonathan Pryce, který si roli doslova užil a za třetí, Stephen Graham, okamžitě jsem se rozzářila a pronesla, no hele, Al Capone je tu taky, nikdy mu ho neodpářu. Oona Chaplin se svojí podobou opravdu nezapře, i kdybyste ji nikdy předtím neviděli, ač na svůj věk vypadá staře. Tudíž, temná série z Londýna, u něhož je vždy pozoruhodné, že pupíci mají paláce že zlata, ale venku chodí v blátě, že ten shluk domů povětšinou ve špíně, vypadá jako o čtyřista let dříve. Nedivím se, že rozumní obyvatelé houfně zemi opouštěli. Každopádně se velmi těším na druhou sérii, která by nás měla zavést do lepších míst, kde na moři vrže dřevo korábů, plachty se třepetají ve větru a bude teplo. Jinak hodně dobrá muzika, včetně úvodní titulkové části.

plakát

Banshee - Requiem (2016) (epizoda) 

Velmi dobré zakončení seriálu, který se stal návykovým jako naložené drogy pro kolumbijský kartel, které Brock poslal dobře mířenou střelou až do nebe a já jen řekla, sakra, Brock, a tímhle?

plakát

Banshee - Jiná pravda (2016) (epizoda) 

Job tedy válel, jeho závěrečné hlášky byly perfektní.

plakát

Banshee - Season 4 (2016) (série) 

Důstojné rozloučení se všemi postavami seriálu a mohu říci, Banshee mi bude chybět. Jeho vášeň, lásky, zrady, mafie, drogy, to vše smotané do klubíčka a rozmotávané místní policií, kde šerif není šerif, pravý zástupce je vlastně zakuklený skvělý chlap s upřímnýma očima, kde dostane místo nedávný napravený nácek, kde obyvatelstvo je někdy jako Tajemný dům v Karpatech a nad tím vším vzájemné vztahy propojují děj. Krom všech postav se mi velmi líbila postava Joba, jeho vizuál a stručné hlášky. Jakožto žena musím říct, že ještě nikdy jsem neviděla seriál, ve kterém ani jedna představitelka nemá prsa. Začala jsem autory podezřívat z úchylky. Ještě poděkování za skvělý dabing v čele s Lukášem Vaculíkem.

plakát

Banshee - Kmenová záležitost (2015) (epizoda) 

Tak tohle považuji za nejlepší dosavadní díl od počátku natáčení seriálu, kdy se napětí a akce stupňuje, policejní stanice je ostřelována jako Sarajevo tak, že i osazenstvo, které by se normálně vzájemně pozatýkalo a bůhví, co ještě, táhne za jeden provaz a na konci dílu jen nevěřícně pronesete Pane Bože, ač nejste věřící.