Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 760)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Donutila jsem se jít do kina a určitě jsem nelitovala ani chvilku. Okolo sedícím chipsákům jsem po chvilce dala najevo, že tudy cesta nepovede ani náhodou. Nikdy nepochopím, proč lidi v kině jí, proto jsem přestala chodit. Raději mám obrovskou televizi a kvalitní ozvučení doma, kde mě fakt nehrozí že poznám kterým zubem zrovna nějaký blb drtí brambůrku. Takže jsem se překonala a nelitovala, bylo to famózní, výborné po všech stránkách, vizuál, muzika, herci, triky, zaslouženě pět hvězd.

plakát

Přišla v noci (2023) 

Třetí hvězdička je pouze pro Simonu Pekovou, jinak zklamání. Po dlouhé době jsem si pustila český film a zázrak se nekonal, bohužel. Mám se bát? Mám se smát? Ani jedno mi nejde, konec to dorazil. Jediný klad byla pěkná kuchyňská linka, zkrátka opravdu to nebyl šálek mého čaje, který vlastně vůbec nepiju.

plakát

Šógun - Zítra je zítra (2024) (epizoda) 

Neuvěřitelně jsem se těšila na mého oblíbence Sanadu. Defacto ve velké většině zásadně zemře, tady je ještě cesta dlouhá. To jeho hraní skrytých emocí, užívám si to, tak jako seriál v jeho celku. Začíná to nabírat obrátky, těším se na další díl.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Čekala jsem komiksový průšvih a ejhle, ono to šlo. Film měl rozhodně spád, slušný vizuál a muziku. Pravda, děj byl místy trochu zkratkovitý, finále mohlo být monstróznější, ale co, nemůžete chtít všechno. Špionážní agentka chobotnice byla skvělá, Momoa si to všechno užíval a je to krásnej chlap a Patrickovi to seklo. Na jeden nenáročný večer dobrá volba.

plakát

On se bojí (2023) 

Totálně brutální stopáž, při které si párkrát řeknete, jestli vám nehrabe taky. Úvod skvělej, série drobných událostí s katastrofickým důsledkem pro psychicky slabého jedince. Ta mrtvola na ulici, policista který chce po nahém chlapovi odhodit zbraň, dobrý. Jako celek po skončení filmu máte guláš v hlavě, protože konec je tak nějak divnej. Jinak dům matky byla architektonická krása a pokud bych měla hodnotit samotného Joaguina, byl by to plný počet hvězd.

plakát

Lovci z konce světa (2024) 

Dobře jsem si film užila, měl spád, všechno odsýpalo, hlavy odletovaly, zakomponovaný humor, báječný hlavní hrdina který se nejen boxersky s ničím nemazal, jen ten otazníček tam vzduchu visí, co by se mohlo stát doopravdy, kdyby k takovéhle katastrofě došlo. Kolik by se objevilo vědců a psychopatů, pomýlenců v dobré víře zachránit lidstvo. Člověk s malou potřebou vody a stravy, jen už by nebyl čistě lidské rasy. No...takže za mne zasloužené čtyři hvězdičky.

plakát

Legenda jménem Lamborghini (2022) 

Tady čtu ty vcelku negativní komentáře, ale mám to nastavené trochu jinak. Samozřejmě, že bych brala více scén s auty, neboť tahle značka, která má ve znaku býka, je v mých očích číslo jedna. Tedy nikdy ji mít nebudu, leč mohu ji obdivovat. Tak tedy vidíme v kostce životní pouť člověka, který se vypracoval z velmi skromných poměrů mezi světovou elitu. A Frank Grillo to dal báječně, toho snílka, fantastu, také sobce a sukničkáře. Závěr filmu se slušnou muzikou a vy tak trochu hádáte, jestli byl  Lamborghini opravdu šťastný. A dále, Ferrari čeká!

plakát

Finestkind (2023) 

Delší stopáž mi vůbec nevadila, je tam od každého něco. Rybářská posádka a její život, který se klidně může nečekaně zvrtnout. O přátelství, o lásce. Tommy Lee, pomuchlaný věkem byl fajn. A slušná kamera.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Děsná ptákovina u které milovníci rychlých aut s nimi předou a to si člověk užije. Triky tak na hraně, děj nic moc, leč Momoa byl skvělý psychouš, evidentně si to užíval a to se cení. Celkový vizuál fajn, ještě že zatím nikoho nenapadlo chtít takhle devastovat Řím.

plakát

V letu (2024) 

Totální oddechovka u které se mozek moc nenamůže, leč s perfektním vizuálem a odsýpající tempem, jen tak na pohodu, když se vám nechce vůbec nic. Tedy Worthington mne vyděsil, je z něj pihovatý, odulý chlap s příšerný sestřihem.