Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (765)

plakát

Tom a Jerry: Sherlock Holmes (2010) 

Hezká pohádka Toma A Jerryho, na kterou jsem strávil moje mládí :) . Takže mi nemohl uběhnout ani Tom a Jerry z dnešní doby. Když porovnám dnešní dobu se starší dobou, tak jednoznačně a překvapivě se mi líbil víc starší Tom a Jerry.Kupodivu to na tu dobu to bylo víc promakaný, než je teď. Tom a Jerry: Sherlock Holmes byla pěkná ukázková pohádka na odpočinek, abych se přiznal poprví jsem usnul :D .... A ráno dokoukal, takže až příště budete chtít uspat vaše dítě nebo sebe sama, tak si pusťe Tom a Jerry: Sherlock Holmes :)

plakát

JFK (1991) 

Přišlo mi to zbytečně zdlouhavý. Myslim, že by se to dalo zkrátit, někdy jsem se fakt nudil. Čekal jsem od toho víc. Ale co hodnotim pozitivně je ten konec, kterej byl fakt dost dobře provedenej, ale netvrdim, že to byla sra*ka nebo neco podobnýho, jen to úplně nesplnilo mé očekávání. Oliver Stone má výborný filmy a tenhle je jeho průměrný.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Celkem zklamání, čekal jsem od toho podstatně víc! Tohle byl slabej odvárek a do reality to mělo hodně daleko. :((

plakát

Město (2010) 

Na tento fil se dá komentovat jediný to, že patří mezi ty nejlepší akční filmy. Tak libovej a přenádherný příhěh historie mé současné kinematografie neviděla! Tento film na mě zapůsobil už od začátku, kdy jednak se na mě jevil svym trailerem, příběhem, režisérem-hercem. Já opravdu nemám slov Ben Affleck je jeden z mých nejoblíbenějších herců vůbec a tady to jenom potvrdil a to ještě nemluvim o tom, že to režíroval, což je další + . I když zde Ben Affleck hrál takovýho kriminálníka, tak v něm bylo něco dobrýho, což se mi strašně líbilo! Jeremy Renner další z mé topky! Je to typickej padouch, ale i tak je s nim sranda ;) Rebeccu Hall znám jen z jednoho filmu, kde byla výborná a tady se perfektně hodila do role nebohý ženy. Prostě nádhera film :)

plakát

Příběh z Bronxu (1993) 

Tak zpočátku jsem se na to moc těšil, ale neměl jsem moc času to slédnout, ale teď jsem to shlíd a opravdu tento film mě nejvíc uchvátil. Už od začátku filmu se mi to moc líbilo, až do konce! Krásně jsem pochopil všechno až na konci, úplně mě to dojalo, tyhle filmy já miluju Robert De Niro je prostě fantastický režisér a herec a pro mě má velký význam! Miluju prakticky všechno tu dobu, to období, kdy vládla mafie, prostě pravá gangsterka, která neměla chybu! Opravdu moc chválim! Jediné, co mě zaráželo bylo, proč je film věnován Robertovi, když ho sám režíroval, ale zjistim si to.

plakát

Revizoři (2003) 

No já osobně revizory taky nemám rád :-D , kdo taky jo, že? :-D ... Proto jsem tento film ani nepotřeboval vidět, ale jelikož mě celkem lákal svým posterem, tak jsem to shlíd a nelituju, protože se to režisérovy opravdu povedlo. Jiní by asi řekli, že to neni Hollywoodský, tak je to špatný, ale já to tak neberu, ba naopak jsou někdy ty filmy točené v jiné zemi než například v Americe. Například film "Welcome" z Francie byl vynikající a u mě má vyšší cenu než například americký trhák Vykoupení z věznice Shawshank. Pro tento Manďarský výborně natočený film, zvedám 4 palce ;)

plakát

Nemyslíš - zaplatíš! (2010) odpad!

Opravdu reklami hodnotit pozitivně nebudu! To už je fakt přehnaný, to už můžu hodnotit na hajzlu, jak velký hov*o vys*ru!