Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (41)

Za borovicovým hájem

Za borovicovým hájem (2012)

Příběh profesionálního motojezdce (Ryan Gosling), který se vydává na cestu zločinu, aby uživil své novorozené dítě. Při jedné bankovní loupeži se utká v boji s policistou (Bradley Cooper), a jejich potyčka přeroste v osobní válku.

Mimo zákon

Mimo zákon (2010)

Osud rozdělí tři bratry a jejich matku po tom, co byli vyhnáni z rodné alžírské země. Messaud (Roschdy Zem) bojuje v Indočíně, Abdelkader (Sami Bouajila) je v čele hnutí prosazujícího osvobození Alžírska a Said (Jamel Debbouze) se živí boxem. Jejich příběhy se proplétají s osudem alžírského národa, který vede těžký boj za svobodu.

Neklid

Neklid (2011)

Mladá dívka (Mia Wasikowska) se zamiluje do psychicky nemocného kluka Enocha (Henry Hooper), který má rád pohřby a vidí duchy. Ten se snaží své milované pomoct po tom, co ztratila rodiče.

I tre volti del terrore

I tre volti del terrore (2004)

Ke třem mladíkům ve vlaku přisedne starší pán, který tvrdí, že je hypnotizér a může vyvolat největší lidský strach. Každý ze tří cestujících souhlasí s tím, aby se setkal se svojí nejtajemnější hrůzou, a tak se všichni stávají hrdinoy svých vlastních příběhů.

Catfish

Catfish (2010)

Příběh, který se točí kolem Arielova bratra Neva, začínajícího newyorského fotografa. Ten se po zveřejnění svých fotografií na internetu seznámil s malou holčičkou, která chtěla nakreslit balerínu podle jednoho Nevova snímku. Brzy si začali psát častěji, což vedlo k tomu, že se Nev seznámil blíž nejenom s ní, ale s celou její rodinou přes facebook. Navázal tak kontakt s její matkou, ale také sestrou Megan. A právě kvůli vztahu s Megan se Nev rozhodne za jejich rodinou odcestovat a přitom vůbec netuší, jaká pravda na něj čeká.

Lim Avudim

Lim Avudim (2008)

Děj se odehrává na začátku osmdesátých let, kdy dvojčata Erez (Michael Moshonov) a Ofer (Oshri Cohen) vyrůstali v rodině, kde otec považoval za životní cíl splnění svých snů, a pro matku byla důležitější rodina, pro kterou by se každý měl obětovat. Kvůli Erezovi, který celý život chtěl natáčet filmy, nastává v rodině krize. Provinilý syn chápe, že není možné udržet rovnováhu mezi plněním svých snů a rodinou, a začíná sloužit armádě, a tímto způsobem se snaží splnit sen svého bratra. Je-li však možné žít cizí sen?

Eli & Ben

Eli & Ben (2008)

Život dvanáctiletého Eli se změní, když jeho otce Bena (Lior Ashkenazi), známého architekta, zatknou za braní úplatků přímo před očima dítěte. Tahle zpráva se rychle dostává do novin a malý kluk se stane ve škole obětí pomluv a nadávek. Eli se setkává s nespravedlností jak ze strany spolužáků, tak ze strany dospělých. Brzy ale začíná chápat, co to je opravdové přátelství a důvěra, a kdo doopravdy je jeho otec.

100 Questions

100 Questions (2010) (seriál)

Charlotte Payne (Sophie Winkleman) hledá lásku svého života. Už párkrát odmítla nabídku k sňatku od mnoha ctitelů, ale to jí nebrání v tom, aby se zaregistrovala na poměrně známé internetové seznamce. A aby byla v balení mužů úspěšná, nechá si poradit od odborníka přes randění Raviho, který jí dá na vyplnění 100 otázek, týkajících se především jejího života. Otázky jsou docela těžké, a nutí Charlottu přemýšlet o své minulosti, což pomůže vytvořit přesnou představu o muži její ideálů.

Ben Hur

Ben Hur (2003)

Děj seriálu se odehrává v prvním století v Jeruzalémě, zemi okupovanou římskými vojsky. Po mnoha letech se Žid Judah Ben-Hur (Joseph Morgan) setkává se svým přítelem z dětství Messalou (Stephen Campbell Moore), který v minulosti odjel do Říma sloužit svému otci senátorovi. Díky nešťastné náhodě je Ben-Hur odsouzen k doživotnímu otroctví. A ani sám Judah neví, co mu osud přichystal.

Poslouchej

Poslouchej (2009)

Příběh vypráví o mladíkovi Tian-Kuo (Eddie Peng), který pomáhal svým rodičům v restauraci tím, že roznášel obědy. Jednou musel přinést plavcům jídlo do bazénu. Tam se seznámil s dvěma hluchoněmými sestrami, které se spolu dorozumívaly znakovou řečí. Jelikož tímto jazykem vládne také, dal se s nimi do řeči a brzy s jednou z nich začal chodit. Trávili spolu spoustu času a Yang-yang si začala všímat, že se postupně vzdaluje od své sestry a proto se rozhodla vášnivý vztah s Tian-Kuoem ukončit.

Carlos

Carlos (2010) (TV film)

Film vypráví o životních osudech nejslavnějšího mezinárodního teroristy ještě před Usámou bin Ládinem. Ilich Ramírez Sánchez (Édgar Ramírez), pocházející z Venezuely, dokázal zorganizovat přepadení sídla štábu OPECu. Časem se z něj stal organizátor různých teroristických akcí na zakázku. Byl zatčen francouzskou policií a teď si odpykává doživotní trest v jedné z pařížských věznic.

Jeeves and Wooster

Jeeves and Wooster (1990) (seriál)

Tento snímek je natočen na motivy novely P. G. Wodehouse. Popisuje poměry v Anglii na konci dvacátých let. Vypráví o dobrodružstvích zámožného aristokrata Bertieho Woostera (Hugh Laurie) a jeho vychytralého sluhy Jeevse (Stephen Fry). Lehkomyslného Woostera trápí nejenom jeho despotické tetičky Dahlia a Agatha, ale také chabé pokusy okolí ho oženit. Proto se často dostává do komických situací, ze kterých ho jeho věrný sluha Jeeves neustále zachraňuje.

Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati

Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati (2009)

Bývalý policista Koreněv, přezdívaný Lis (Jurij Kucenko), po událostech spojených s likvidací teroristů pokračuje nadále v boji se zločinem. Po tom, co jej nechala manželka a v práci měl několik konfliktů, ocitá se v léčebném ústavu, kde se nějaký čas cítí spokojeně. Avšak po tom, co se ve městě odehraje pár pokusů o vraždu lidí, které zná, nemůže Lis zůstat v klidu. Bankéř Chondačev (Michail Efremov) spolu se svým pomocníkem a mladou ženou Káťou (Jekatěrina Klimova) vyzvednou Koreněva z ústavu a prosí ho, aby jim pomohl najít lidi, co se pokoušeli bankéře zabít a ukradli mu velký balík peněz. Lis souhlasí a jeho vyšetřování ho brzy zavede na stopu vlastní minulosti, na kterou se snažil zapomenout.

Ligeia

Ligeia (2009)

Úspěšný spisovatel Jonathan Merrick (Wes Bentley) se zamiloval do krásné a okouzlující dívky Ligeie (Sofya Skya), která čelí ošklivé nemoci a všemi silami se snaží přežít. Jedinou záchranou pro ni jsou ukradené duše. Brzy mladého spisovatele donutí opustit svou přítelkyni Rowenu (Kaitlin Doubleday) a vezme ho s sebou do temného království pod Černým mořem.

Il Grande sogno

Il Grande sogno (2009)

V Itálii roku 1968 vzniká vlna protestů týkající se vraždy prezidenta Kennedyho, války ve Vietnamu nebo smrti Martina Luthera Kinga. Hlavním hrdinou je policista Nicola (Riccardo Scamarcio), který se chce stát hercem. Jednoho dne, převlečený za civilistu, potká Lauru (Jasmine Trinca), která vystupuje proti tamní vládě, a spolu s ostatními studenty obhajuje právo na sexuální svobodu a protestuje proti vietnamským válkám. Mezi nimi vznikne vášnivý vztah, a je zajista otázkou času, kdy Laura přijde na to, kdo doopravdy Nicola je.

Snížit se

Snížit se (2009)

Po řadu let se lidé z města obávali místního samotáře Felixe Bushe (Robert Duvall). Mluvilo se o něm jako o chladnokrevném zabijákovi a dokonce se povídalo, že má nadpřirozené schopnosti, protože podepsal smlouvu se samotným ďáblem. A to byl důvod, proč se mu lidé vyhýbali. Jednoho dne Felix vyjel do města s brokovnicí a velkým balíkem peněz. Chtěl zaplatit pohřeb. Svůj vlastní pohřeb, a to zaživa. A také chtěl, aby všichni, co o něm vyprávějí historky, tam přišli a aby mu je vyprávěli na poslední cestě.

Dom Solnca

Dom Solnca (2010)

Saša (Svetlana Ivanova) pochází ze vzdělané rodiny a má dopředu naplánovaný život. Všechno se zdá být v pořádku až do té doby, než potká ambiciózního hippiesáka, kterému přezdívají Slunce (Stanislav Ryadinsky). Jak to tak bývá, zamiluje se do něj a začíná se s ním čím dál tím častěji scházet, což se samozřejmě nelíbí jejím rodičům. Tou dobou Slunce mladé dívce ukáže svůj život plný každodenních překvapení, svobody, hudby a hlavně lásky.

Letní válka

Letní válka (2009)

Kenji Koiso (Ryūnosuke Kamiki) má od dětství vynikající matematický talent. Jednoho dne obdrží v anonymní zprávě šifru, kterou bez zaváhání vyluští. Prolomením této zakódované zprávy se Kenji nechtěně stane viníkem hackerského útoku na největší herní online komunitu, kde lidi nejen hrají hry, ale i uchovávají osobní informace. Kenji tak spolu s kamarádkou Natsuki musí bojovat za svoje virtuální a reálné osudy.

Mluvme o sexu

Mluvme o sexu (2009) (seriál)

Billie (Jenna Elfman) je krásná žena, která o sobě tvrdí, že je třicetiletá (svůj skutečný věk nechce přiznat). Její kritické články v novinách jsou u čtenářů velmi úspěšné, což se ale nedá říct o jejím osobním životě. Od svého přítele dostane vale a zdá se jí, že všechno je proti ní. Když zapíjela svůj smutek v baru, seznámila se se Zackem (Jon Foster), kterému je osmnáct. Společně strávená noc vůbec není poslední, protože za měsíc se Billie dozvídá, že je těhotná. Jak si s tím pár poradí, ví jen scenárista.

Šťastný los

Šťastný los (2010)

Kevin Carson (Bow Wow) žil v plánech do budoucna do té doby, než vyhrál v celostátní loterii 350 milionů dolarů. Zjišťuje se, že vyzvednout svou výhru může až za tři dny, a tak musí celou tu dobu čelit chamtivému tlaku ze strany hamižných sousedů, kteří se dozvěděli, že vlastní výherní lístek.

Reklama