Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Slova (2012) 

Příběh v příběhu s příběhem.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Bezesporu nejlepší díl celé série. Jediný snímek, u kterého jsem byl alespoň trochu napjatý, kde jsem nemusel poslouchat plýtké rozhovory mezi nuceným "milostným" trojúhelníkem hlavních hrdinů a kde se objevila gradační křivka chybějící ve zbytku série. Víc než tři hvězdy si určitě nezaslouží, ale dvě je málo. Dle mého názoru důstojné zakončení špatné, ale úspěšné pentalogie, která bude populaci rozdělovat na dva tábory. Edwardův a Jacobův :D

plakát

Mimo zákon (1986) 

Skvělé dialogy, skvělé pojetí, skvělý Benigni.

plakát

Wimbledon (2004) 

Film, který mě nepřestal nudit, ponořil jsem se od něj a užil si ho. Naprosto pohodový snímek ze zajímavého prostředí, alespoň pro mě. Určitě bych neměl problém podívat se na něj znovu.

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

* za Penélope Cruz, další * za Scarlett J. a Rebeccu Hall a zbylé ** pro Javiera Bardema.

plakát

Sezení (2012) 

V podstatě téma, zpracované mnoha jinými, které bylo oblečeno do velmi zajímavého (alespoň pro mě) kabátu. Nijak nucený snímek ve mně zanechává kladný, pozitivní pocit, i když jde o téma vážné. Možná to bude znít divně, ale nejvíce sympatickou postavou po celou dobu filmu byl kněz. Moje hodnocení je tak na hranici ***/****, ale přece jen tři hvězdy mi připadají málo.

plakát

Teď a tady (2012) 

Nejsem zrovna skalní fanoušek Dakoty Fanning, ale v tomto snímku předvedla (dle mého názoru) velmi dobrý výkon. V některých komentářích padly názory, že Dakota se na tuto roli nehodí, já však cítím opak. Film jako takový samozřejmě omílá téma již několikrát zpracované viz. My Sister's Keeper etc. Pojetí se mi líbilo a celkově mě tento film zaujal víc, než kterýkoliv jiný s podobnou tématikou. A souhlasím s tím, že "Důstojnost je přeceňovaná" :)

plakát

Reboot (2012) 

Popravdě mé hodnocení stojí na pomezí **/***. Polovinu snímku tvoří záběry na promítající se kódy, ale nic o nich. Někoho to možná zaujme, já to však nebudu.

plakát

Inspektor Regan (2012) 

Miluji britskou syrovost, chladnost. Toto oni prostě umí a to se jim nezapře. Tento film jsem očekával již delší dobu, respektive od doby, kdy Jeremy a Richard z Top Gearu měli za úkol vytvořit závěrečnou honičku mezi Jaguárem a Fordem. Pro mě osobě velmi vydařený snímek a Ray Winstone ve mě budil respekt, který budu cítit ještě dlouho.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Nejsem příliš na romantické komedie, ale tento snímek si mě získal. Každý si zde najde svůj oblíbený příběh a to je to, co na Love Actually miluji.