Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (4)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Rozpaky a proto 3* Kdo nečetl nepochopí, alespoň ne tak, jako když si to přečte, nejde o plytkost dělej jde o charaktery postav, které ale bohužel nebyly až tak brilantně zachyceny jako v knize. Gatsby totiž jako osoba je příkladem krásné duše, někoho kdo se vyjímá aniž by to dal znát, zdá se že miluje pompéznost, ale zdání prostě klame, nikdo jej nezná jenom Nick a jenom Nick ho miluje, je to příběh o hlubokém přátelství, poznání, důvěře, snech, lásce a obrovské povrchnosti. Pro mě bylo zpracování až příliš moderní, New York takový prostě nebyl, to dojde každému, a nalákat diváka na "little arty never killed nobody" možná pomůže, ale nic si z toho neodnese. Musím ocenit pana DiCapria, kterého zrovna nemusím, ale v tomto filmu bych mu snad sežrala cokoliv, možná je to tím jak miluju tu knihu, ale při předsavování se sklenkou v ruce, jsem mu věřila že je GATSBY. :)

plakát

Jeden den (2011) 

Někdo tady psal názor, že ve filmu nevidí pointu. Takže musím říct, že já tu pointu vidí, ve filmu jde o to jak se mění osudy hlavních hrdinů, Ema(neskutečně přirozená Anne) je ze začátku na dně, i když si život představovala úplně jinak.Dexter hned od začátku zažívá jenom úspěchy, které jsou ale dá se říct povrchní a nakonec se tyto jejich oudy otočí, Ema dosáhne úspěchu a Dexterovi se zhroutí celý svět po smrti matky, zkušeností s alkoholem a rozvodu. Ten konec kdy Ema umře je smutný, ale myslím, že tím má být sledováno to jak pro tyto dva byl ten jeden den dnem, kdy poznali lásku a kdy ji ztratili...jak dokáže pár hloupých náhod zkazit něco tak těžce vybudovaného. Tkže ano tento film má pointu a když se člověk zamyslí tak dost dobrou! Nezbývá mi tedy jinak než dát 5*.

plakát

LOL (2012) 

Film se dá ohodnotit 5-ti hvězdičkami, jen pokud zažijete něco podobného. Myslím, že kdyby mě se nikdy nestalo, co se mi stalo, tak tento film považuju za brak. Ale moje objektivní hodnocení je převálcováno zkušeností. Takže dávám 5*

plakát

Ceny Anděl 2010 (2011) (pořad) 

Konečně se objevilo něco originálního, Klus je geniální textař a bavič a i když mi slečna Farná nikdy nebyla moc sympatická, tak hlas prostě má! :) Rozhodně nejzajímavější pojetí moderování v posledních letech.