Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Jesse Stone: Ztracená nevinnost (2011) (TV film) 

Sedmý díl je pro obdivovatele předchozích jak dárek. Vše co známe a něco navíc. Dávám poprvé 5 z 5,ale to pochopí jen milovník oněch scén při kterých se v těchto filmech "nemluví" a "nic" se "neděje". I fall in love:D

plakát

Noční jezdci (1981) 

Pravděpodobně nejlepší CZ/Sk "western" před Je třeba zabít Sekala. Zapomenutý klenot, několik zajímavých menších rolí dnešních hvězd...Po důkladném zvážení jsem dal maximum hvězd, i pro zvolené téma, tak smutně málo známou část našich dějin.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Byl jsem nadšen z konečně celkově kvalitní, ač zároveň moderní pohádky. Úleva od věčně recyklovaných "tradičních" titulů byla veliká, po x letech tuzemským tvůrcům vyšla snaha. Bravo! Uměřené herecké výkony, příběh klasický, hudba kvalitní a opět aktuální propagace určitých hodnot navrch.

plakát

The Butterfly Circus (2009) 

Nádhera a nestydím se že jsem u toho brečel. Jsem moc rád že Nick našel svou víru a dokáže ji tak skvěle posílat dál. See You later, bro Nick :)

plakát

Valdez přichází (1971) 

Kvalitní lahůdka pro náročnější milovníky žánru. Dokáže několikrát překvapit. Svižná povídka, kde se nic zbytečně neprotahuje.

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Velmi kvalitní zábava, sem tam i z hlubší myšlenkou. Základem je ale inteligentní parodie a ironický přístup k ačním filmům, špionážním tématům , motivům okolo krásných žen i celé postmoderní společnosti. Promě ideální relax po pracovním dnu.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Můj stále nejoblíbenější film. Silný příběh, kvalitní zpracování i herci, prostě skvělý hlavní hrdina. Historicky pravda pár much(Skoti si natočili vlastní verzi),ale tenhle film prostě oslovuje to nejlepší z nás.Slova na chválu nestačí.

plakát

Žoldáci (1980) 

Tak trochu dost jiný "akční" film. Někteří hodnotící totiž vůbec nepochopili jeho žánr a čekali co nemohlo přijít :) Źel díky zbytečným přílišným změnám oproti knižní předloze se stal snímek méně pochopitelným,přesněji jeho postavy a jejich pohnutky...Doporučuji pro doplnění knižní předlohu která je brilantní...NA stranu druhou jsou přesto příliš krutá hodnocení také zbytečná. Určitá civilnost a "suchost "snímku je totiž zcela na místě. Tohle totiž není film o hrdinech kteří mají vyvolat naše sympatie, Je to o lidech co se prostě válkou živí...Walken byl bezesporu pro hl.roli výbornou volbou a je velká škoda že nemohl hrát postavu takovou jako v knize. Byla by to jedna z jeho nej rolí a film by měl ode mně plné hodnocení.

plakát

Chladnokrevný Stone (2005) (TV film) 

Na překombinované kriminálky poslední doby dost dobrý. Nechápu řeči o průměru. Mě hl.hrdina nadchnul a film mě dost bavil.Jsem moc rád že natočili další filmy a určitě se o nich vyjádřím. Mnohem slavnější kriminálky mě mnohem více nudily. Doplněno po 4 dílech - Zakolísal kvalitou jen trochu druhý díl,ale možná jen že mě nesedlo úplně obsazení. Další dva díly opět supr., poetický relax bez zběsilosti.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Jenom opravdový chlap si umí udělat srandu sám ze sebe.Kdo tohle hodnotí jako bežný film je úplně mimo. Je to "jen" parodie a pocta jednomu žánru a je to o tom že si skupina postarších chlápků pro radost natočila pohádku pro velký kluky. Nic víc, nic míň...Bavil jsem se královsky:D