Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (110)

plakát

Jmenuji se Oliver Tate (2010) 

Velké zklamání, po dlouhé době film, který jsem nedokoukal dokonce. Po první skvělý části přichází druhá hrozně utahaná část, a když už se konečně dostalo k tý třetí, tak jsem si řekl dost a vypl to, Nemohl jsem se donutit, abych koukal pořád na ten přiblý neměnící se výraz protagonistovi tváře... a vlastně nejenom jeho ale všech zúčastněných. Jediné co se mi jaksi líbilo byla vizuální stránka filmu a práce s kamerou.

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Bohužel utahaný film a bez náboje ale rozhodně LMS nemůžu upřít dobré herecké výkony (obzvlášť výkon Steva Carella), práci s kamerou a hlavně theme song "DeVotchKa - How It Ends", který nemůžu přestat poslouchat.

plakát

Králové léta (2013) 

Hezky udělaný film o tom žádná a i když jsem tomu chtěl dát 5*, tak nemůžu protože a to z jednoho prostého důvodu, představitel hlavního protagonisty mi vůbec ale opravdu vůbec nesedl. JInak Biaggio byl super, o použitém humoru, který se mi přesně trefil do noty ani nemluvím)

plakát

Dočasný domov (2013) 

MIluju indie film a Short Term 12 patří do té kategorie, které nemám co vytknout. Sympatičtí herci (překvapivě i dětští herci mě neiritovali) + boží kamera se soundtrackem napomohli tomu aby mé oči nezůstali suché.

plakát

Po smrti (2008) 

Na můj vkus až moc pomalé tempo, které v kombinaci s nezajímavým hlavním hercem nudilo.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Hezky natočené scenérie a slušný soundtrack podráží předvídatelný příběh a na můj vkus až moc nucený humor (kontrola na letišti? BIACH PLZZZ)

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

Chtěl jsem odejít ze sálu.... což se mi u žádného filmu prozatím nestalo. Ale jedna hvězdička za Goslinga <3 <3 <3

plakát

Lesní duch (2013) 

Nejlepší absťák ever!!!

plakát

Dredd (2012) 

What time is it? It's judgement time!!