Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (24)

plakát

Konstelace (2024) (seriál) 

Nádherné zprznění kvantové mechaniky

plakát

The Mandalorian - Kapitola 14: Tragédie (2020) (epizoda) odpad!

Doposud jsem to toleroval, ale tenhle díl s tím zašel do úplného extrému. Stormtroopers jsou absolutně bezmozkovití NPCs, kteří střílejí buď několik metrů vedle anebo nestřílejí raději vůbec. Hlavní hrdinové jsou nezranitelní a porážejí celé pluky nepřátel najednou. Mám čím dál větší dojem, že ten seriál je spíše jakousi karikaturou. A to včetně hereckých výkonů.

plakát

Odloučení (2022) (seriál) 

Adam Scott, Zach Cherry, Tramell Tillman a John Turturro - pánové, na takové (herecké) koncerty, které jste zde předvedli, bych si rád pořídil permanentku.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) odpad!

Prosim, rozsirte moznosti hodnoceni nize, nez je soucasne Odpad! Rad pak sve hodnoceni upravim.

plakát

Defending Jacob (2020) (seriál) 

Pedofilové používají Android. Manuál Sony Ericsson patří do smetí. Práskači volí notebook Dell. Svět je výhradně v pastelových barvách... To není thriller. To není krimi. To je lacině nastavované drama.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Soukup je takový zhmotnělý a názorný příklad toho, co se stane, když násobíte nulou. Můžete mít různorodé rovnice, ale výsledek bude vždy stejný...

plakát

To (2017) 

To je tak, když si někdo pořádně potáhne a flusne hustej chrchel do xichtu Kingovy předlohy. Poslepovat dohromady pár rádoby děsivých scén, které mají zcela nulovou souvislost, žádným způsobem k nim není navázán příběh a navíc jsou často oproti knize upraveny (pokud teda v knize vůbec byly), to je pořádnej majstrštyk. Chápu, že dokonale ztvárnit předlohu není žádná sranda, ale takhle zahodit všechen potenciál, to je teda velký smutný. Vzít si motiv klauna a nalepit k tomu laciné pubertální dialogy na motivy Stranger Things (ti kluci se takhle doopravdy ani náznakem nebavili), to opravdu nestačí.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Od druhé půle to jde s kvalitou proklatě dolů. Z 5* seriálu to vygradovalo do smutného zklamání. Veliká škoda potenciálu... Ale má to dokonalý soundtrack.