Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (867)

plakát

Zločiny Velké Prahy - Nedohraná etuda (2021) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl seriálu, který je pravděpodobně natočen záměrně v lehce podprůměrné kvalitě. Kvalitou nemyslím herecké výkony, ty jsou vždy velmi dobré, ale dramaturgickou a režijní složku.

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

Holčák, Cíglbauer, na kobereček! Tohle je scénář? Má to snad být další Kameňák? Máte padáka!!!

plakát

Podivuhodné Thajsko (2018) (TV film) 

Krásné obrazy krajiny, ale tolik zbytečného komentáře jsem v žádném dokumentu ještě nikdy neslyšel.

plakát

Mumie (2017) 

Nedobrá filmová patlanice bez špetky invence a bez napětí. Jednu hvězdičku přidávám za krásné herečky, zvlášť za Annabelle Wallis.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Parádní komedie, u které se člověk baví od začátku do konce. Dal bych tři a půl hvězdičky, ale nejde to. Dávám tedy 65 % hvězdiček.

plakát

Mafie vraždí jenom v létě (2013) 

závěr byl příšerně přepjatý a film hodně shodil. váhal jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale masopustní maska Andreottiho pomohla ke čtyřem. celkem dávám tedy pěkných 74 % hvězdiček.

plakát

Flamenco Hoy de Carlos Saura (2012) (divadelní záznam) 

Tanečníci a hudebníci podávají ve filmu úchvatné výkony, jedná se však pouze o divadelní záznam a nikoliv svébytný film. Výkony umělců bych tedy sice hodnotil pěti, filmu však musím udělit pouze tři hvězdičky.

plakát

Hra pro jednoho (2012) 

Dávám jednu hvězdičku, a to sobě za to, že jsem tento snímek vůbec dokoukal.

plakát

Kontraband (2012) 

Hlavně, že tu nikdo z hlavních postav neumírá. Dokonce ani ta omráčená, do igelitového pytle zabalená a do betonu zalitá manželka hlavního hrdiny. A její "vrah" jí ani nevypne mobil a nechá ho v tom igelitu, ve které je zabalena, aby ji mohl manžel vysvobodit. A mobil zvoní i skrze beton a hluk stavebních strojů. Takový scénář a hlavně jeho závěr mohl vymyslet jen naprosto nejapný scénárista. Tohle si, páni z Holyvůdu, strčte někam! 37% hvězdiček